TSD BN ARE LIDERI NOI LA ZAGRA ŞI CHIUZA

TSD BN ARE LIDERI NOI LA ZAGRA ŞI CHIUZA

Pompei Manlup și Pavel Petru Traian sunt noii lideri ai organizațiilor TSD Zagra, respectiv TSD Chiuza.
Ei au fost validați în funcție în urma conferințelor de alegeri, la care au participat Vicepreședintele PSD B-N, Senatorul Ioan Deneș, Vicepreședintele PSD B-N, Deputatul Daniel Suciu, Președintele TSD B-N, Bogdan Ivan, primarii celor două localități, Dumitru Bușcoiu și Grigore Bradea și Președintele PSD Zagra, Dumitru Zinveliu.
Președintele TSD Bistrița-Năsăud, Bogdan Ivan a a declarat în cadrul conferințelor: Dacă la Chiuza, Petrică avea deja o echipă frumoasă, mă bucur mult că și Pompei Manlup, alături de domnul Primar Bușcoiu și Președintele organizației locale, Dumitru Zinveliu au reușit să construiască pentru prima dată după o perioadă mare de timp o organizație puternică a TSD Zagra!
M-am bucurat să văd că din ce în ce mai mulți colegi devin vocali, vin cu idei și că de la zi la zi devenim mai puternici și aducem cât mai mulți tineri în jurul ideilor de stânga! Urez mult succes noilor echipe și pe fiecare dintre colegii mei, îi aștept cu idei de modernizare a României, pe care să le și punem în practică impreună!

Categoria: Politica Locala