TSD ARE LIDER NOU ŞI LA TÂRLIŞUA

TSD ARE LIDER NOU ŞI LA TÂRLIŞUA

Mihai Forai a fost validat în funcție în urma unei conferințe de alegeri, care a reunit peste 40 de tineri din comuna Tîrlișua și la care a participat Vicepreședintele PSD B-N, Domnul Senator Ioan Deneș,
Vicepreședintele PSD B-N, Deputatul Daniel Suciu, Președintele TSD Bistrița-Năsăud, Bogdan Ivan, Vicepreședintele TSD, Alin Demian și liderii TSD Beclean și Uriu, Cristian Pintea respectiv Iulia Barta.
Din echipa de conducere a organizației TSD Tîrlișua fac parte și Ioan Clapa, Florin Horoba, Ionela Rus – Vicepreședinți, Monica Halas – Secretar Executiv, Florin Horoba – Trezorier; Marius Pop, Marius Bodea, Alina Șerban, Florin Bolbos, Andreea Blaiu – membri în biroul politic local.

Președintele TSD Bistrița-Năsăud, Bogdan Ivan a a declarat în cadrul conferinței: Ultimele luni din viața mea au fost foarte pline de întâlniri și discuții cu tineri din întreg județul nostru și simt mai tare ca niciodată că țara noastră poate avea un viitor frumos și poate deveni un loc în care să ne dorim să trăim. Am întâlnit mulți tineri cu potențial care au așteptat momentul să îi asculte cineva și să le cultive ideile. Am simțit că împreună ne dorim sa schimbam lumea și credem ca acest lucru este posibil. Tinerii încep să devină conștienți că dacă nu participă la schimbare, ea se va face oricum, dar fara ei.
Vreau să îl felicit pe Mihai, care este unul dintre cei mai activi lideri TSD din județ, pentru echipa frumoasă pe care o are aici. De asemenea vreau să îi mulțumesc domnului privar Vlăduț Purja și domnului Viceprimar Florin Pop, pentru faptul că îi sprijină pe tinerii din localitate. În foarte puțin timp și organizația PSD Tîrlișua va cuprinde mai mulți tineri și acest lucru arată că, comunitatea de aici are viitor!

Categoria: Politica Locala