TRENUL BISTRIŢA NORD-VATRA DORNEI A LUAT FOC. 20 DE PERSOANE AU FOST EVACUATE

TRENUL BISTRIŢA NORD-VATRA DORNEI A LUAT FOC. 20 DE PERSOANE AU FOST EVACUATE

Douăzeci de persoane care se aflau într-un vagon de tren care circula pe ruta Bistriţa- Vatra Dornei, au fost evacuate după izbucnirea unui incendiu.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, 20 de călători aflaţi într-un vagon al unui tren care circula pe ruta Bistriţa – Vatra Dornei, au fost evacuaţi luni după-amiaza, de echipajele ISU Bistriţa-Năsăud după un incendiu care a generat foarte mult fum, izbucnit în vagon. Incidentul s-a petrecut la un tren de călători aflat în zona localităţii Salva.

„Din primele informaţii, în vagon se aflau aproximativ 20 de persoane, care au fost evacuate. La faţa locului au fost alocate două autospeciale de stins incendii de la Secţia de pompieri Năsăud. Deocamdată nu se ştie ce anume a provocat incendiul, în vagon fiind foarte mult fum”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Cristina Răcilă.

Incidentul s-a petrecut în zona localităţii Salva din judeţul Bistriţa-Năsăud, pompierii lucrând la ora transmiterii acestei ştiri pentru lichidarea incendiului.

Categoria: EVENIMENT