Trei sute de rideri vor reîncerca să îmblânzească Munţii Bârgăului

Trei sute de rideri vor reîncerca să îmblânzească Munţii Bârgăului


Competiția începe vineri, 18 mai, și este organizată de Asociația Off-Road Enduro Heniu și Primăria Prundu Bârgăului – cu sprijinul Master Bike Cluj și Rock FM.

La competiţie  şi-au anunţat participarea trei sute de participanți dependenți de adrenalină sunt așteptați să tureze motoarele. Locația e ideală pentru combinația dintre sute de cai putere și peisaje care taie răsuflarea.

Nici cei mici nu au fost uitați! Copiii pasionați de sportul pe două roți au la dispoziție un traseu amenajat special pentru ei. Toți participanții vor avea parte de multe surprize pregătite de organizatori.

Enduro-Heniu introduce anul acesta și clasa „Cadeți”, competiția având drept scop „încurajarea copiilor să facă sport, să iubească aerul curat și natura, să scoializeze și să uite puțin tabletele acasă! Vârsta trebuie să fie între 12 și 16 ani și să aibă (obligatoriu) minime cunoștințe și abilități cu motocicleta”, anunță organizatorii.

Traseul pentru cadeți va avea aproximativ 10 km (drumuri și poteci de munte).

Sunt pregătite și traseele pentru concurs, astfel: pentru clasa C – un traseu de 35 km, clasa B – aproximativ 60 km, iar pentru participanții la clasa A s-a pregătit cel mai frumos și „hard” traseu de până acum – cu o lungime de 70 km.

 

 

 

Categoria: Politica Locala