TREI LIBERALI bistriţeni PENTRU UN SONDAJ

TREI LIBERALI bistriţeni  PENTRU UN SONDAJ

Biroul Permanent Judeţean al PNL Bistriţa-Năsăud s-a reunit aseară, plenul şedinţei găsind soluţia pentru politicienii care vor intra în următoarele cercetări sociologice comandate de această formaţiune politică în vederea stabilirii candidatului la primăria Bistriţa.

Co-preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, deputatul Ioan Oltean a anunţat în urmă cu o săptămână că toţi cei zece liberali care vor să intre în cursa pentru primăria Bistriţa, au avut la dispoziţie şapte zile pentru campania electorală internă. Oltean a explicat că doar doi sau trei liberali vor intra pe lista celor care vor fi măsuraţi alături de actualul primar Ovidiu Teodor Creţu.

 

Practic, vineri seara, BPJ a discutat o altă decizie, cea a Biroul Politic Municipal al PNL Bistriţa care  a hotărât că în cursa pentru candidatura la Primăria Bistriţa să rămână doar trei din cei zece înscrişi în cursa internă. Este vorba de  copreședintele PNL Bistrița, Sorin Hangan, 28 de voturi), Ioan Peteleu, 19 voturi și Alin Seserman, acelaşi număr de voturi, toți  consilieri municipali.

Precizăm faptul că niciunul dintre cei trei liberali care vor fi măsuraţi sociologic nu are garanţia totală că va fi desemnat candidat al PNL BN la primăria Bistriţa, acest lucru depinzând de mai mulţi factori, cel mai important fiind procentele cu careva fi cotat în urma sondajelor respective.

 

Categoria: Politica