Transportul în comun din Sigmir are de suferit

Transportul în comun din Sigmir are de suferit

Ionuț Simionca, președintele Mișcarea Populară Bistrița-Năsăud și totodată candidat al Primăriei Municipiului Bistrița, a fost solicitat la o discuție de locuitorii din cartierul Sigmir, aceștia fiind nemulțumiți de faptul că mijloacele de transport în comun circulă rar, și că cei în vârstă ajung greu la stațiile amplasate pe șoseaua principală.

Cetățenii sunt revoltați mai ales pentru faptul că plătesc taxe și impozite asemenea celor din Viișoara sau Unirea, dar când vine vorba de mijloc de transport, după ora 20 nu mai au cu ce să circule deoarece programul autobuzelor se încheie după această oră. De asemenea, în weekend, după ora 15:30 nu se mai găsesc mijloace de transport în comun pe ruta Bistrița-Sigmir.
Președintele Ionuț Simionca a luat act de această problemă a cetățenilor, iar împreună cu aceștia au formulat o cerere unde s-a precizat introducerea mijlocelor de transport mai des și totodată, amplasarea unor stații în zona Căminului Cultural (intersecția cu drumul Forestier) și de asemenea intersecția către Valea Măgherușului Bistrița. Această cerere a fost înaintată Primăriei Municipiului Bistrița Năsăud în cadrul Centrului de Relații Publice primind număr de înregistrare.
Președintele MP Bistrița-Năsăud își asumă responsabilitatea de a asculta și de a găsi soluții privind rezolvarea problemelor cu care se confruntă cetățenii județului, deoarece este crunt să realizezi că în zilele noastre de cele mai multe ori oamenii de rând se lovesc de asemenea situații cum ar fi cea prezentată mai sus, iar administrația ar trebui să le pună pe lista priorităților.

Categoria: Politica Locala