Traian Ogâgău : ”Lui Daniel Suciu îi transmit să-şi caute o comună mai sigură, în fieful PSD, dacă vrea să candideze la primărie”.

Traian Ogâgău : ”Lui Daniel Suciu îi transmit  să-şi caute o comună mai sigură, în fieful PSD, dacă vrea să candideze la primărie”.

Primarul orașului Sângeorz Băi, vicepreședintele PNL BN, Traian Ogâgău a fost prezent astăzi la conferința de presă susținută de liderii liberali județeni la sediul acetsei formațiuni politice. Cum, rezultatele foarte bune obținute la turul I al alegerilor prezidențiale l-a propulsat într-un Top 10, Traian Ogâgău nu a uitat de contracadidatul său din 2016, fostul vicepremier Daniel Suciu: ”Nu ştiu cum ar fi arătat Sângeorzul dacă aş fi câştigat în 2008. Mergem înainte, iar domnului Suciu îi transmit să-şi caute o comună mai sigură, în fieful PSD, dacă vrea să candideze la primărie”.

Traian Ogâgău: ” Să nu uităm că acest judeţ, Valea Someşului, a fost un fief de dreapta, mai puţin în ultimii ani, când am fost manipulaţi de aceşti indivizi care se pare că nu mai au credibilitate în faţa electoratului. Cel puţin pe Valea Someşului lucrurile sunt foarte clare, conform rezultatelor. Mă bucur că Sângeorz Băi se află pe primul loc în clasament la nivel de oraşe. Le mulţumesc cetăţenilor, consilierilor locali care mai sunt în funcţie, Biroului Politic Local şi tuturor celor care au înţeles că suntem pe făgaşul cel bun, pe drumul cel bun,  pe un grafic de proiecte. Nu ne rămâne decât să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut de aici înainte. Este ultima iarnă fără asfalt în Sângeorz Băi. Avem un procent de 80% dintre străzi asfaltate. Timpul îşi pune amprenta asupra mentalităţilor, asupra oamenilor şi-şi dau seama că suntem pe drumul cel bun”.

Categoria: Politica

Scrie un comentariu

<