Traian Ogâgău: Care este motivaţia legală a declanşării referendumului?

Traian Ogâgău: Care este motivaţia legală a declanşării referendumului?

Primarul oraşului-staţiune Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău a reacţionat la aflarea informaţiei că iniţiatorii strângerii de semnături pentru organizarea unui referendum în vederea suspendării primarului, au depus la Instituţia Prefectului dosarul care cuprinde listele cu cele  2.995 de persoane care sunt de acord cu referendumul.

„Eu vreau să văd care sunt motivele pentru care trebuie declanşat acest referendum. Dacă legea acceptă motivaţia, pentru că tot ceea ce am făcut până acum e pe lege şi cu legea. Pe mine vor să mă demită cei care nu înţeleg că avem nevoie să fim civilizaţi, să fim curaţi. Nu am nimic personal cu nimeni, doar că văd cum oamenii nu înţeleg ce vreau eu să fac. Cum să demiţi un primar pentru că vrea o localitate mai curată? Nu vreau să vorbesc acum şi aici despre adevăratele motive care stau la baza acestei campanii anti-Ogâgău, dar toate vor veni la timpul lor”, spune primarul Traian Ogâgău.

El a mai precizat că toată campania de strângere de semnături s-a bazat pe faptul că cei care au semnat listele au  crezut că e vorba de transformarea casei tineretului, a casei de nunţi în capelă.

 

Categoria: EVENIMENT