Tragedie în Negrileşti. Un tânăr de 26 de ani a fost găsit mort de părinţi

Tragedie în Negrileşti. Un tânăr de 26 de ani a fost găsit mort de părinţi

Doi părinţi din comuna Negrileşti, judeţul Bistriţa-Năsăud,  şi-au găsit băiatul mort în pat, atunci când s-au întors de la o nuntă.  Tragedia a avut loc joi seara,  dar nimeni nu înțelege ce s-a întâmplat cu tânărul de 26 de ani.

 

Acesta abia venise din Spania ca să-şi serbeze ziua de naştere împreună cu prietenii şi familia. Cristi Sîrb lucra ca şofer de TIR şi se stabilise în Spania, unde plecase pentru un trai mai bun. Băiatul avea grijă şi de familia sa din România, având grijă să nu le lipsească nimic, informează presa locală.

Băiatul abia împlinise 26 de ani la sfârşitul lunii august, îşi serbase ziua de naştere cu familia, iar astăzi urma să îşi cumpere biletul de avion pentru a se întoarce în Girona. Concediul i se termina în câteva zile. În cursul serii de ieri, Cristi  a mers acasă, s-a spălat și s-a pus la somn, potrivit Observator.tv. La ora 22:00, aproximativ, părinții săi au venit acasă, de la o nuntă. Aceștia au intrat în camera lui Cristi și l-au găsit fără suflare.

 

Rudele şi vecinii spun că nimeni de nu ştie de ce a murit băiatul şi toată lumea aşteaptă concluziile anchetei. Vecinii spun despre tânăr că era un băiat deosebit, respectuos şi fără vicii, întotdeauna dornic să ajute şi să facă bine şi nu ştia nimeni să sufere de vreo boală.

 

Categoria: EVENIMENT