Traficanţii de droguri în valoare de 1 milion de lei reţinuţi la Bistriţa au fost arestaţi pentru 30 de zile. Află cine sunt aceştia

Traficanţii de droguri în valoare de 1 milion de lei  reţinuţi la Bistriţa au fost arestaţi pentru 30 de zile. Află cine sunt aceştia

Cele patru persoane reținute pentru 24 de ore și cercetate pentru constituire grup infracțional organizat, introducere în țară de droguri de risc, trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc au fost prezentate instanței, care a dispus arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru fiecare.

Acțiunea de prindere în flagrant a beneficiat de sprijinul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea-Sectorul Poliție de Frontieră Borș, iar cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud.

 

Potrivit gazetadebistrita.ro , traficanţii capturați la Punctul de Trecere al Frontierei Borş sunt Mihăiescu Marian Dan (52 ani) și fiul acestuia, Mihăiescu Emanuel Tobiaș (24 ani). Ceilalți trafincanți sunt doi tineri de 26, respectiv 28 ani, Căinar Liviu Adrian și Moldovan Ionuț Mihai din CLuj-Napoca.

Cei patru traficanți au legături cu vestita localitate din Spania Roqueta del Mar având la profilul lor de Faceboook ca și locația de domiciliu. Această localitate din Spacia este vestită printre românii traficanți de droguri.

Comunitatea românească din Roquetas del Mar este cea de-a doua din Spania. Consulul este Robert Claudiu Hellvig, fratele șefului SRI.

Traficanții aveau asupra lor droguri în valoare de 1 milion de lei: 17,6 kg canabis, echivalentul a 850.000 lei şi 354,3 grame cocaină, echivalentul a 159.000 lei.

 

Categoria: EVENIMENT