Tot mai mulți mitocani și nesimțiți circulă pe drumurile din județul Bistrița-Năsăud

Tot mai mulți mitocani și nesimțiți circulă  pe drumurile din județul Bistrița-Năsăud

Președintele Consiliului Județean Radu Moldovan  s-a revoltat, din nou, astăzi, el criticând în termeni duri pe prea mulții mitocani și nesimnțiți care circulă pe drumuriel județene și le distrug cu bună știință.

Președintele Moldovan a spus că există șoferi care circulă pe diferite drumuri și distrug tot: ”  Aș vrea să îl felicit și pe primarul Sorin Hognogi care s-a revoltat, pentru că distrug tot. Sincer, nu știu ce să fac. Să fac o poliție a drumurilor. Absolut totul se distruge, totul se fură, totul se zdrobește. Nu mai pot să înțeleg. Pe drumul Mintiu-Nimigea, în proporție de peste 80 la sută din stâlpișorii de ghidaj, care te ajută foarte mult la traseu, au fost distruși. L-am întrebat pe un polițist, mi-a spus că nu a văzut. Gândiți-vă cum arată țara asta! Am făcut protocoale cu poliția, sper ca în urma acestui protocol pe care l-am semnat cu Inspectoratul Județean de Poliție să se rezolve problema. Nu să păzească, dar dacă eu sunt polițist în comuna X și am trecut pe acolo și am văzut că a distrus… și îl văd la om pe cal, poate totuși îmi fac treaba, că de asta sunt pus să apăr legea și bunul statului român, pentru că resursele sunt foate puține și nu ne putem permite să schimbăm de 3-4 ori pe an toate semnele de circulație”, a punctat  Radu Moldovan.

„Eu vă spun că drumul de la Colibița îl fac praf într-un an de zile… fură, distrug. Eu sper ca oamenii să înțeleagă că e un bun comun și să nu mai distrugă, că pot pune în pericol viața oamenilor prin aceste furturi. Un șofer care nu cunoaște drumul, dacă nu vede semnul de curbă periculoasă, poate să iasă de pe șosea. O soluție este o colaborare mult mai strânsă cu IPJ, cu cei de la ordine publică și de la circulație. Pentru Colibița, durează foarte mult procedurile, dar o să cumpărăm camere video pe drumul Blajului”, a conchis  președintele Radu Moldovan.

Primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi, a fost cel care a postat fotografii care arată cum se distruge drumul județean dintre Uriu și Târlișua, reabilitat doar de o lună de zile: ”

După ce Consiliul Județean s-a străduit să facă un drum de calitate pe care să putem circula în condiții extraordinare, să fie vizibil pentru șoferi, unii dintre noi, pe care nici nu vreau să îi cataloghez, își bat joc de munca altora. Nu știu cu ce v-a încurcat indicatoarele respective, pentru că pe șoferi îi ajută foarte mult (atât pe timp de noapte, cât și în condiții meteo nefavorabile).
Gândiți-vă că atunci când stricați un lucru, indiferent că vorbim despre o cladire, un drum sau indicator, vă bateți joc de banii fiecăruia dintre noi, pentru că fiecare dintre noi contribuim la bugetul comunei, județului sau al statului. Așadar, distrugând aceste lucruri, vă bateți joc de munca altora și de banii noștri ai tuturor.

Categoria: EVENIMENT