vineri, aprilie 3, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  Tot mai multe avarii la magistralele de apă din judeţul Bistriţa-Năsăud

  Must Read

  Decesul numărul 4 în BN: Este sau nu este? Vezi ce s-a întâmplat la Teaca

  Un deces 4 este nu este anunțat oficial dar confirmat din mai multe surse. E vorba de...

  Doina Pană: Deputaţii PNL s-au opus unor proiecte susţinute de toate partidele, în plenul Camerei Deputaţilor

  Deputaţii PNL s-au opus vineri unor proiecte susţinute de toate partidele, în plenul Camerei Deputaţilor, a afirmat...
  Alin Cordoshttp://www.propolitica.ro
  ziar editat de MEDIA PROMPT COMMUNICATION SRL

  După-amiaza de sâmbătă a venit cu o surpriză neplăcută pentru locuitorii din partea de jos a orașului Năsăud dar și pentru o bună parte dintre cetățenii comunei Salva, după ce a fost sistată apa din cauza unei avarii, a scris Radu Sârbu pe pagina sa de facebook.. Apelat telefonic, șeful formațiunii Năsăud Aquabis, Gigi Feciu, ne-a declarat că avaria s-a produs la magistrala industrială, mai precis la fabrica Somplast. ”De-abia de duminică dimineața vom putea interveni cu utilaje și muncitori pentru remedierea situației”, a spus Feciu.
  Ulterior, pe pagina de Facebook a Aquabis apărut următorul mesaj: ”Începând de astăzi, 14.10.2017 orele 16:30 și până mâine 15.10.2017 orele 15:00 se va sista furnizarea apei reci în localitatea Năsăud pe urmatoarele străzi: George Coșbuc, Horia, Cloșca, Crișan și Valea Podului – total iar localitatea Salva – parțial pentru efectuarea unor lucrări apărute pe reţeaua de apă potabilă.
  În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii), fapt pentru care, înainte de consum, vă rugăm să lăsaţi apa să curgă câteva minute pentru limpezire.
  S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval”.

  Acelaşi comunicat a apărut pe aceeaşi pagina de facebook a S.C. AQUABIS S.A., de data asta fiind vorba de alte nouă localităţi: “ Astăzi, 15.10.2017 între orele 09: 45 – 16:00 se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în localitatile CRAINIMAT, SIEU ODORHEI, LECHINTA, HERINA, DIPSA, GALATII BISTRITEI, VIILE TECII SI TEACA pentru efectuarea unor lucrări de remediere a unei defecțiuni aparuta pe conducta de OL400. În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii), fapt pentru care, înainte de consum, vă rugăm să lăsaţi apa să curgă câteva minute pentru limpezire.
  S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

   

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  Decesul numărul 4 în BN: Este sau nu este? Vezi ce s-a întâmplat la Teaca

  Un deces 4 este nu este anunțat oficial dar confirmat din mai multe surse. E vorba de un bărbat de 59 de ani...

  Doina Pană: Deputaţii PNL s-au opus unor proiecte susţinute de toate partidele, în plenul Camerei Deputaţilor

  Deputaţii PNL s-au opus vineri unor proiecte susţinute de toate partidele, în plenul Camerei Deputaţilor, a afirmat deputata PSD Doina Pană.

  Ionuț Simionca, PMP: Astăzi am întins o plasă de siguranță pentru cei afectați economic de pandemia COVID-19

  Măsurile de protejare economică a populației și a firmelor pe care le-am susținut constant de la declanșarea crizei COVID-19 pot fi puse...

  Încă 4 decese. Bilanţul total al deceselor cauzate de COVID-19 ajunge în România la 122.

  Grupul de Comunicare Strategică anunţă că încă patru pacienţi cu COVID-19 au murit. Bilanţul total al deceselor cauzate de COVID-19 ajunge în...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -