TNL BN: Ce mesaje au transmis liderii PNL BN tinerilor prezenţi la alegeri?

TNL BN: Ce mesaje au transmis liderii PNL BN tinerilor prezenţi la alegeri?

Aula Magna a Extensiei Bistriţa a Universităţii  Babeş-Bolyai a fost astăzi gazda Consiliului de Coordonare Judeţean al TNL BN, conferinţa de alegeri desemnându-l pe Florin Moldovan pe funcţia de preşedinte al acestei structure politice.

Prezent la conferinţă, preşedintele PNL BN Ioan Turc a spus următoarele: “ Îl felicit cu aceasta ocazie pe Florin Moldovan, Președintele TNL Bistrița – Năsăud și îi urez mult succes! Îi voi oferi toată susținerea și sper că alături de echipa sa, vor reuși să facă progresele dorite și să isi atingă toate năzuințele. Le urez să nu iși piardă niciodată entuziasmul în lupta pentru o societate mai dreapta. Sunt mândru de acești tineri pe care de atâtea ori ne susținem activitatea și le mulțumesc pentru felul în care ei răspund provocarilor. Tinerii reprezintă motorul acestui partid și împreună împărtășim aceleași idealuri având aceeași perspectivă atunci cand visăm la un viitor mai bun. Împreună reușim!”, a punctat Turc.

 

Vasile Silaşi, secretar general: “ Mă bucur că Florin Moldovan a ajuns acolo unde merită şi îi urez lui dar şi tinerilor colegi din întregul PNL să ducă mai departe steagul liberalismului şi valorile acestui mare partid al cărui istorie se confundă cu istoria României. Noi, seniorii, avem nevoie de elanul lor tineresc, aşa cum tinerii au nevoie de experienţa noastră politică. E vremea unităţii în marele Partid Naţional Liberal”.

 

De la conferinţa judeţeană de alegeri a TNL BN nu au lipsit nici:  Robert Sighiartau, Secretar General al PNL, Diana Morar, Președinte al Organizației Județene a femeilor liberale , Ioan Bildea din partea PNL Cluj în dorința de a-i susține pe tinerii liberali.

 

 

 

 

Categoria: Politica