Tinerii social-democrați bistrițeni se școlesc politic la Colibița cu Vasile Dâncu, Eugen Teodorovici și Ioana Bran

Tinerii social-democrați bistrițeni se școlesc politic la Colibița cu Vasile Dâncu,  Eugen Teodorovici și Ioana Bran

Stațiunea Colibița găzduiește la finele acestei săptămâni,  Școala de Pregătire Politică ”(r)Evoluția Ideilor” a Tinerilor Social Democrați din județ. Peste 100 de tineri vor fi prezenţi la training-urile, dezbaterile și activitățile din cadrul şcolii politice, eveniment menit să formeze tinerii care vor să crească România, să facă o politică a faptelor și să declanșeze o (r)evoluție a ideilor.

Invitații speciali ai evenimetului sunt  Vasile Sebastian Dîncu, sociolog și fost Ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Eugen Orlando Teodorovici, Ministrul Finanţelor Publice, Ioana Bran, Ministrul Tineretului și Sportului,  Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, deputați și primari bistrițeni.

„Ca în fiecare an, organizăm Școala de Vară, unde adunăm la un loc tineri, profesioniști din domeniul comunicării și politicieni care au demonstrat prin fapte că schimbarea se face prin oameni cu idei, voință și multă muncă. Anul acesta, timp de două zile, aducem față în față generații diferite pentru a avea o nouă generație care învață din trecut, este pregătită pentru viitor, dar este ancorată în realitatea prezentului. Îmbinăm munca și formarea cu distracția, iar scopul nostru este de a avea o echipă de încredere, pregătită să facă o politică pentru oameni. Pe scurt, pregătim generația viitorului. De asemenea, această Școală Politică va fi și momentul de lansare a unei inițiative dedicate centenarului Marii Uniri, un manifest și un angajament al generației noastre, pentru generația 2118”, spune Bogdan Ivan, președintele TSD Bistrița-Năsăud.

Progamul Școlii de Pregătire Politică:

Sâmbătă, 7 iulie 2018

9:30-10:00 Primirea invitaților și deschiderea oficială a Școlii de Pregătire Politică

10:00-13:00 Training-uri (branding personal, PR, comunicare politică etc.)

13:00-14:00 Prânz

14:00-18:00 Partea a doua a conferințelor

18:00 – Cină

Duminică, 8 iulie 2018

Ora 10:00 – Concluzii

Ora 11:00 – Încheierea oficială a Școlii de Pregătire Politică

Categoria: EVENIMENT