TIBI UŞERIU vine în această seară la AS-TV.

TIBI UŞERIU vine în această seară la AS-TV.

Un material video a fost postat, astăzi, atât pe pagina de socializare a lui Tibi Ușeriu, cât și pe cea a Asociației Tășuleasa Social, pe care acesta o conduce împreună cu fratele său, Alin Uhlmann Ușeriu, în care ultramaratonistul dezvăluie amănunte despre celula în care a stat și despre o confruntare violentă cu poliția, pe care o consideră cel mai greu moment al vieții sale.

“În celula aia nu aveai nimic. Apa îți era la rație, nu aveai dreptul la alimente, nu aveai dreptul la cărți, nu aveai voie să ai nimic. Era pentru siguranța ta, ca să nu te sinucizi. Camera cumva nu avea colțuri, nu avea masă, nu avea oglindă, era efectiv o cameră albă. De fiecare dată mă puneam seara în pat și mă rugam așa și ziceam: bă, atât de bine ar fi să nu mă mai trezesc niciodată. (…) Zi-mi cel mai greu lucru care ți s-a întâmplat în viața ta. Ei toți credeau că o să răspund că am înghețat de frig la Cercul Polar, că mi-au degerat picioarele, că arătam nu știu cum. Cea mai grea perioadă din viața ta a fost alta, nu a fost atunci când ai mers în Munții Alpi sau atunci când ai făcut blocaj renal și era să mori. Nu, era să mori în tir de arme, când te împușcai ca un nebun pe străzi cu poliția, știi, când erai nimerit de patru gloanțe în vestă. (…) Îmi aduc aminte foarte bine că la trei luni de zile eram scos și dus la un psiholog și psihologul respectiv de fiecare dată mă întreba, când ajungeam acolo: Wie gehts, 2800? Domnul 2800, cum vă simțiți?”, mărturisește Tibi Ușeriu în materialul video realizat de Mircea Gherase.

 

Prieteni, vă aștept miercuri la Bistrița și joi la Cluj la lansarea cărții cu povestea vieții mele. Citind-o, veți înțelege misterul celor '27 de pași'.E o poveste complicată, nefardată, de o sinceritate pe alocuri brutală, fix așa cum a fost, exact așa cum continuă: ca o cursă de anduranță, unde este loc de orice, numai de plictiseală nu.Acest scurt clip al lui Mircea Gherase exprimă foarte bine ce veți putea regăsi în carte. Ea se poate comanda și online de aici.http://www.tasuleasasocial.ro/proiect/27-de-pasi/.

Posted by Tibi Useriu on 20 Februarie 2017

Categoria: EVENIMENT