TĂŞULEASA SOCIAL: Prima plantare din 2017 are loc la Sînmihaiu de Câmpie

TĂŞULEASA SOCIAL: Prima plantare din 2017 are loc la Sînmihaiu de Câmpie

Tăşuleasa Social a anunţat în această seară prima acţiune de împădurire din 2017. Evenimentul este programat pentru sâmbătă, 18 martie, în comuna Sînmihaiu de Câmpie.

TĂŞULEASA SOCIAL

Cu multa bucurie anunțăm prima plantare din acest an:

În data de 18 Martie, 2017 vom planta 3 hectare de pădure mică, ce va crește mare, la Sânmihaiu de Câmpie.
Oferim transport (numai) din Bistrița, cu plecare la ora 8:00 dimineața, de la Palatul de Justiție Bistrița. Plecarea va fi punctuală, vă rugăm să nu întârziați nici voi.
Înscrierile se pot face aici http://www.tasuleasasocial.ro/inregistrare-2017/, cu mențiunea că numărul locurilor este limitat la 300 de participanți. Vă rugăm să citiți cu atenție Regulamentul de participare de la linkul de înscrieri.
Echipamentul pentru plantare este următorul: încălțăminte adecvată (bocanci sau cizme cauciuc), haine groase și haină de ploaie, șapcă. De tot restul ne vom ocupa noi, ca de obicei: mănuși, sape, masă, apă, ceva dulce și bună dispoziție!
Locatia de plantare este la iesirea din satul Zoreni, spre Sanmihaiu de Campie, judetul Bistrita-Nasaud, pe partea stanga, vizibila de la sosea.Vom planta puieti de paltin si frasin.
Echipa Tășu a fost sprijinită și sponsorizată la această acțiune de următoarele companii/ firme: #Unica, #FlowTradersTechnologies si#Camino. Multumim din suflet, fără voi nu am putea planta!

Vă așteptăm cu mare drag și entuziasm!

Categoria: EVENIMENT