Tăriceanu: ALDE nu remaniază pe nimeni!

Tăriceanu: ALDE nu remaniază pe nimeni!

„ALDE nu remaniază pe nimeni. Fiecare partid îşi face propria evaluare a miniştrilor care sunt reprezentanţii partidului în Guvern”. Declarația aparține liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanbu și a fost făcută astăzi înaintea ședinței Ligii Aleșilor Locali.

Potrivit lui Tărcieanu, activitatea desfăşurată de miniştrii partidului este una satisfăcătoare, în urma evaluărilor făcute

„Niciodată nu pot să spun că totul merge perfect, nici în ceea ce îi priveşte pe colegii mei, nici în ceea ce mă priveşte pe mine. Fiecare avem loc să facem mai bine şi mai mult, dar, pe ansamblu, activitatea lor, până în acest moment, a fost considerată, pe baza evaluărilor făcute, ca satisfăcătoare – adică nu calificativul satisfăcător într-o scară a calificativelor în care există foarte bine, bine şi satisfăcător, ci în contextul unei afirmaţii de tip generic. Adică noi am făcut o evaluare pe obiectivele pe care le-au avut, pe modul la care şi-au dus la îndeplinire sarcinile şi am apreciat la toţi activitatea pe care au avut-o. Sigur că asta nu înseamnă şi nu exclude, cu fiecare am avut discuţii – şi colegii mei, şi eu, personal – am putut să facem observaţii, prin care să îşi îmbunătăţească performanţa”, a declarat Tăriceanu.

Întrebat dacă este posibil un schimb de ministere între ALDE şi PSD, Călin Popescu-Tăriceanu a spus că acest subiect nu a fost vehiculat.

 

 

Categoria: EVENIMENT