SURPRIZE ŞI AJUTOR PENTRU Ionuţ Zăvoianu din Sântioana, diagnosticat cu cancer osos

SURPRIZE ŞI AJUTOR PENTRU Ionuţ Zăvoianu din Sântioana, diagnosticat cu cancer osos

Şi în acest an, Protopopiatul Ortodox Bistriţa a continuat şi activat proiectul: „De Crăciun, fii mai bun!”, fiind alături de cei ce au nevoie de ajutorul nostru. Pe lângă multe altele ştiute doar de Dumnezeu şi cei ce au fost ajutaţi, Protopopiatul Bistriţa, prin preoţii şi credincioşii noştri au colectat suma de 31.140 lei pentru Ionuţ Zăvoianu din Sântioana, diagnosticat cu cancer osos şi internat periodic la o clinică din Turcia.

Cunoscută fiind sintagma părintelui Nicolae Steinhardt „Dăruind vei dobândi” sperăm că prin modestul nostru ajutor ca şi a multor alţii, copilul de 13 ani să dobândească sănătate iar noi mulţumirea că „mai fericit este a da, decât a lua!”.

Îi dorim cu toţii lui Ionuţ Zăvoianu multă sănătate, părinţilor lui nădejde de însănătoşire, iar celor care au contribuit benevol, mulţumirea de-a dărui.

Tricoul CSM Bistrița a ajuns astăzi la câștigătorii licitației organizată pe pagina noastră de facebook.
Galeria „ Peluza Albastră ”, care e alături de handbalistele noastre atât la meciurile de pe teren propriu cât și la cele din deplasare, a licitat pentru tricou suma de 1200 de lei.
În această dupa-amiază ne-am dat întâlnire cu baieții din galerie, în locul unde împreună ne-am bucurat la victorii și ne-am încurajat în urma unor partide mai putin reușite: Sala Polivalentă.
Tricoul cu semnăturile jucătoarelor și felicitarea de sărbători le-a fost înmânată chiar de Horatiu Pasca – tehnicianul echipei noastre, care și-a dorit să le mulțumească personal celor din galerie pentru gestul lor.

Mulțumim ”Peluza albastră„ ! Respect !

* Banii vor fi depuși în cel mai scurt timp în contul lui Ionuț Zăvoianu, baiețelul de 13 ani care se luptă cu cancerul.
CSM Bistrița

Categoria: EVENIMENT