STRABAG ŞI DIFERIT VOR REABILITA DN 17 C ŞI DN 17 D

STRABAG ŞI DIFERIT VOR REABILITA DN 17 C ŞI DN 17 D

Preşedintele Consiliului Judeţean BN, Radu Moldovan a confirmat faptul că lucrările de reabilitare ale celor două drumuri naţionale 17 c şi 17 d vor începe în scurt timp. El a mai precizat la recepţia lucrărilor executate la staţiile de epurare apă uzată şi la colectoarele de transfer pentru clusterele Bistriţa, Becelan, Salva şi Sângeorz-Băi, că SC Diferit srl şi Strabagul sunt firmele care vor reabilitate primele tronsoane: ” A fost semnat contractul de execuţie pentru primul tronson pe DN 17C, cu firma Diferit, cea care a câştigat licitaţia. De asemenea, s-a finalizat şi licitaţia de execuţie pentru primul tronson şi pe DN 17D, câştigători fiind cei de la Strabag. Sunt promisiuni ferme din partea conducerii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri din România că, la sfârşitul săptămânii viitoare, va fi urcată pe Serviciul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) şi execuţia următoarelor două tronsoane”, a spus Radu Moldovan.

Primul tronson de pe DN 17C care va intra în lucru este porţiunea dintre Dumitra şi Salva, de circa 15 kilometri, în timp ce pe DN 17D se va începe cu lucrările dintre Coldău şi Salva, pe aproximativ 20 de kilometri.

DN 17C este drumul care leagă localităţile Bistriţa şi Vişeu de Sus. Trece printre Munţii Rodnei şi Munţii Ţibleş, prin Pasul Dealul Ştefăniţei, având punctul terminus în localitatea Moisei. DN 17D leagă localităţile Beclean, Năsăud, Sângeorz-Băi şi Cârlibaba. Trece printre Munţii Rodnei şi Munţii Suhard, prin Pasul Rotunda.

Categoria: Politica Locala