STELIAN DOLHA: Primarul Ovidiu Teodor Creţu nu a convocat în opt ani nici măcar o singură consultare publică

STELIAN DOLHA: Primarul Ovidiu Teodor Creţu nu a convocat în opt ani nici măcar o singură consultare publică

Primarul Ovidiu Teodor Creţu nu a convocat în opt ani nici măcar o singură consultare publică. Declaraţia a fost făcută astăzi de candidatul PNL la primăria Bistriţa, deputatul Stelian Dolha.

PNL Bistriţa a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru campania electorală, Stelian Dolha concetrându-şi astăzi mesajele din conferinţa de presă pe lipsa de orizont şi de perspective din municipiul Bistriţa administrat de Ovidiu Creţu şi PSD.

„I-am întrebat pe oameni dacă în opt ani actualul primar a mai trecut pe la ei. N-a mai trecut niciodată să-i salute. Consultarea se face cu oameni și pentru oameni. Bistrița este azi un oraș al risipei. Dacă pe un ghiveci mai mare dai 1.000 de euro când îl poți lua mult mai ieftin, când pe un sistem de sonorizare la Primărie dai cât pe o vilă, ce vreți? Cu 70.000 de lei bani publici, primarul Crețu trimite scrisori și albume. Domnule primar, asta e cu iz penal, să fie clar. Așa ceva nu se face. Dacă vrei să-ți faci campanie electorală ți-o faci din banii matale, dar nu din banii publici”,  a spus Dolha.

 

În aceeaşi ordine de idei, Dolha i-a reproşat primarului Creţu că plăteşte din banii publici trimiterea celor 41 de mii de scrisori deschise către bistriţeni, ceea ce înseamnă că îşi finanţează ilegal campania electorală.

 

Tot astăzi, Stelian Dolha a confirmat faptul că preşedintele Asociaţiei Bistriţa Civică, Florin Chereji, s-a înscris în PNL şi va ocupa un loc eligibil pe lista consilierilor municipali ai acestei formaţiuni politice.

Categoria: Politica Locala