Stelian Dolha, prim-vicepreședinte PNL BN: Brutalitatea șocantă a jandarmilor la mitingul Diasporei arată cât de mare e demența celor cocoțați la putere. 

Stelian Dolha, prim-vicepreședinte PNL BN: Brutalitatea șocantă a jandarmilor la mitingul Diasporei arată cât de mare e demența celor cocoțați la putere. 

Clasa politică bistrițeană a reacționat, sigur, în felul ei, la noaptea de 10 august, moment la care războiul român-român a atins pragul maxim al dezbinării, ura devenind obiectul ”comerțului” dintre jandarmi și protestatari.

STELIAN DOLHA: ” Au transformat o instituție a statului menită să-i apere pe cetățeni într-o forta brutala care a spulberat pe oricine a intalnit in cale, pentru singura vină că si-au manifestat dreptul la liberă exprimare. Si in loc de asumare au trimis astăzi doi purtători de cuvânt să se bâlbăie intr-o conferință de presă si sa ne spună ca e legitim să uzezi de fortă.
Si tot in loc de demiteri și demisii pentru violenta șocantă a fortelor de ordine cei de la putere au trecut la planul B: deturnarea protestelor și lansarea teoriilor conspiraționiste. Câtiva corifei PSD dau vina pe opoziție pentru că există si ameninta că spulbera protestatarii, Viorica din vacanță cheama SRI-ul sa-i prezinte nici ea nu intelege ce, iar presedintelui Iohannis care le-a cerut insistent sa-si asume raspunderea pentru brutalitatea gratuită și făra precedent , îi cer sa-și ceară scuze de la jandarmerie care si-a făcut datoria(?).
Credeti ca mai prostiti pe cineva ?Vreti sa vedeti cum ne percepe ca țară oricine ne priveste de dincolo de granite? E suficient să citești presa europeană de azi sau cea de peste ocean: ca o tara macinată de coruptie in care o mână de oameni isi apără privilegiile printr-o brutalitate sălbatică îndreptată împotriva propriilor cetateni, femei, bătrâni și copii, care-si permit să-i critice pașnic. Realizati că țara asta, care dă semne clare că nu respectă valorile și standardele unei tări europene, se pregateste sa preia presedinția Consiliului Uniunii Europene ?

Categoria: Politica