STELIAN DOLHA: Pe Radu Moldovan l-a apucat isteria, seamănă tot mai mult cu Ceauşescu

STELIAN DOLHA: Pe Radu Moldovan l-a apucat isteria, seamănă tot mai mult cu Ceauşescu

Pe Radu Moldovan l-a apucat isteria, seamănă tot mai mult cu Ceauşescu, epocă care se pare că l-a fascinat pe preşedintele Consiliului Judeţean. Afirmaţia aparţine liderului liberal Stelian Dolha şi a fost făcută în cadrul unei întâlniri cu presa de la sediul partidului.

Co-preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, deputatul Stelian Dolha a atacat astăzi în termeni duri strategia de comunicare a şefului administraţiei judeţenea, Radu Moldovan. În accepţiunea parlamentarului liberal, vremea tătucilor de consilii judeţene a apus, după ce o mare parte din preşedinţii PSD au fost arestaţi sau au probleme cu justiţia:„După ce atâția președinți de CJ sunt cu cătușe, fie au probleme penale mari, fie sunt suspendați, ostentația nu se mai poartă în aceste instituții. Cei rămași au înțeles că trebuie să fie mai discreți, că modelul tătucului gen Nicușor Constantinescu sau Duicu a apus, că oamenii aceștia nu mai au cheile de la toate seifurile, inclusiv cele cu bani, cum le place unora să spună prin Bistrița-Năsăud: de la masa bogaților vă dăm și vouă. Astfel de vremuri au apus în România, dar la Bistrița lucrurile stau altfel. Pe Radu Moldovan l-a apucat isteria de a apărea în presă de trei ori pe zi. Îl vezi în aceeași zi pe la Muzeu, ba pe drumuri, ba pe poduri, ba privind în zare arătând spre niște semne imaginare”.

Ironic, Dolha a analizat şi transformarea zilelor municipiului Bistriţa în marele târg. El a ţinut să îi transmită primarului Ovidiu Teodor Creţu că Bistriţa nu îl mai iubeşte.

În aceiaşi conferinţă de presă, Dolha a mai vorbit şi despre depontizarea PSD dar şi despre falsele măriri de salarii din medicină.

Categoria: Politica Locala