STELIAN DOLHA: De cel puțin 6 luni conducerea județului știe că vom intra în criza gunoaielor!

STELIAN DOLHA: De cel puțin 6 luni conducerea județului știe că vom intra în criza gunoaielor!

După ce joi seara la deschiderea oficială a zilelor oraşului Beclean şi a campusului Colegiului Naţional PETRU RAREŞ, Stelian Dolha s-a contrat cu preşedintele Radu Moldovan pe teme politice, astăzi, Dolha îşi reîncepe criticile la adresa administraţiei judeţene pe tema crizei de la VITALIA.

Iată ce a publicat pe pagina sa de facebook: ” De cel puțin 6 luni conducerea județului știe că vom intra în criza gunoaielor. Să înțeleg c-au stat cu mâinile încrucișate și au așteptat să-i lovească avalanșa? Nici un plan B, nimic? Răspunsul lor a fost tăcerea și ascunderea mizeriei sub prag? În tot acest timp până acum, în august, când rezilierea unilaterală- care s-a dovedit a fi de fapt pierderea licenței de prestator- a căzut ca un trăznet, secretomania a fost cuvântul de ordine. Nici măcar în 12 august când comitetul județean pentru situații de urgență a ajuns la concluzia că mai rău de atât nu se poate, n-au rupt tăcerea. N-au spus nimic.

Acum când gunoaiele o să sufoce județul și nu găsesc soluții, caută vinovați de serviciu. Dacă mergi pe firul poveștii afli că încă din februarie de când creditorii au cerut la Tribunalul Bistrița, falimentul Vitaliei- Servicii pentru Mediu, bulgărul crizei s-a tot rostogolit. De altfel Vitalia nici nu s-a mai obosit să atace decizia, care a lăsat-o fără licență pentru colectare din mai, și nu de acum din august de când se străduiește să ne convingă primarul Ovidiu Crețu. Din mai și până acum puteau face ceva. Probabil au fost ocupați cu campania și cu ”lasă că ne descurcăm noi după”. Nu s-au descurcat. Nu se descurcă. Am întrebat în urmă cu câteva zile dacă plătește cineva pentru contractul șubred, pentru lipsa de garanții și procedura care i-a permis unei asemenea companii să câștige o licitație și un contract pe baza unui preț minimal pe care l-au umflat de câteva ori. Acum spuneți că Radu Moldovan nu e vinovat, că PSD nu are nicio treabă și povestea nu e politică. Nu e? Poate aveți dreptate, incompetența nu are culoare politică. Dar toate s-au întâmplat sub atenta supraveghere a președintelui PSD BN.

Categoria: DECLARATII POLITICE