Ştefan Hruşcă, în Ajunul Crăciunului, la Sângeorz Băi. Întâlniri cu primarul Traian Ogâgău şi deputatul Daniel Suciu

Ştefan Hruşcă, în Ajunul Crăciunului, la Sângeorz Băi. Întâlniri cu primarul Traian Ogâgău şi deputatul Daniel Suciu

Este o tradiţie ca în fiecare an, în preajma Sărbătorii Naşterii Mântuitorului, cel mai îndrăgit colindător al românilor, Ştefan Hruşcă, să pornească cu colindul prin ţară. De curând, Ştefan Hruşcă i-a colindat pe bistriţeni în cadrul Festivalului „Bistriţa Folk”, iar acum a revinit pe meleagurile noastre, chiar în Ajunul Crăciunului, la Sângeorz Băi.
Concertul de colinde „Măruţ, mărgăritar” a avut loc la Biserica „Sfântul Ierarh Nicolae”.
” ÎNĂLȚĂTOR! A fost un concert extraordinar! Felicitări părinte Șanta și tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestui eveniment de neuitat! ÎMPREUNĂ facem lucruri minunate! Sărbători fericite” a fost mesajul primarului Traian Ogâgău, după eveniment.
La rândul lui, deputatul Daniel Suciu a declarat: „Demult, tare demult, când Ștefan Hrușcă răsuna peste tot în copilărie, am știut că glasul lui va mișca suflete. Și tare m-am bucurat că am dat o mână de ajutor ca vocea lui să răsune în biserica din Sângeorz, să miște sufletele sângeorzenilor. În biserica arhiplină, s-au aflat și cei 100 de sângeorzeni cărora, cu mare drag, le-am donat bilete să ne bucurăm împreună. Felicitări din toată inima părinte Dacian Șanta pentru că ai grijă de suflete. Sărbători binecuvântate dragi sângeorzeni”.
Tot azi, vedeta a poposit la Salva, în casa îndrăgitei Virginia Linul·
„În ajun de Crăciun, Stefan Hruscă mi-a colindat „linu-i lin” si eu vă transmit acest colind împreună cu urarea „Sărbători fericite!”” spune Virginia Linul.

Categoria: EVENIMENT