SRI ar putea pierde 450 de milioane de lei din buget. Reducerea vine după ce serviciul s-a reorganizat! Nici Bistrița nu a scăpat…

SRI ar putea pierde 450 de milioane de lei din buget. Reducerea vine după ce serviciul  s-a reorganizat! Nici Bistrița nu a scăpat…

Serviciul Român de Informaţii ar putea pierde 450 de milioane de lei din buget după discuţiile din comisiile de specialitate din Parlament. Bani ar urma să fie transferaţi la bugetul Ministerului Sănătăţii pentru programul Vitamina D. Este vorba despre un amendament depus de Liviu Dragnea, el fiind de altfel cel care a anunţat acest program. Şi bugetele Serviciului de Informaţii Externe şi al Serviciului de Protecţie şi Pază urmează să fie diminuate.

Reducerea bugetului SRI vine și pe fondul reorganizării prin care trece SRI, acțiune făcută în tăcere și la mare distanță de presă. Din câte se știe, reformatarea dorită de Hellwig vizează și reorganizarea direcțiilor județene dar și comanda acestora. Deși, nu există nimic confirmat, la BN a rămas un adjunct, prim ofițer operativ, în timp ce fostul comandant ar fi devenit adjunct la comanda regiunii, comandantul fiind la Baia Mare.

Categoria: EVENIMENT

Comentarii

  1. Balan Marius - contribuabil
    Balan Marius - contribuabil 11 februarie, 2019, 18:10

    Ca si cetatean contribuabil constat cu ingrijorare cum Parlamentul este NANASUL prost ales al SRI-ului. Pana si aici se doreste sa nu mearga treaba bine. Nu e bine tovarasi ! Nu e bine !

    Raspunde

Scrie un comentariu

Email-ul nu va fi publicat, dar este obligatoriu pentru comentarii.
Campurile oblicatorii sunt marcate cu *