SPLENDOAREA PARCULUI EMINESCU ȘI parcarea subterană

SPLENDOAREA PARCULUI EMINESCU ȘI parcarea subterană


 

Căldura a grăbit arborii din parcul Eminescu (caișii ornamentali) să înflorească, mai frumos ca niciodată, pentru a ne încânta privirile și sufletul.

Invit cu această ocazie bistrițenii să poposească pe băncile din parc și să îi admire. Nu ar strica cu această ocazie ca și administratorii orașului nostru, care au pus gând rău acestor frumoși copaci și arbuști să se oprească un minut din timpul lor prețios și să respire mireasma acestui parc minunat, printre puținele parcuri din municipiu, de altfel.
Acest parc care se dorește a fi înlocuit cu o parcare subterană și cu un șantier extrem de dificil, având în vedere condițiile terenului, adică ocrotit de Legea 24 a spațiilor verzi dar mai ales dorit de bistrițenii din zonă și nu numai.

Propun, din nou, cu această ocazie administrației locale și Consiliului Local al municipiului Bistrița să găsească o altă soluție pentru a rezolva nevoia de locuri de parcare din zonă, propuneri și soluții fiind suficiente în acest sens.
În mod special atrag atenția Viceprimarului Cristian Nicolae, fost Comisar Șef a Gărzii de Mediu.

Vă invit domnilor la o plimbare PE JOS, să vedeți și să simțiți Bistrița înflorită și să stați de vorbă cu bistrițenii în minunatul parc Eminescu aflat acum în toată splendoarea lui!

Balan Marius
Partidul Verde Bistrita

 

Categoria: Politica