SPERMEZEU: MIZERIE DE NEDESCRIS ÎN PĂRCULEȚUL DIN CENTRUL COMUNEI

SPERMEZEU: MIZERIE DE NEDESCRIS ÎN PĂRCULEȚUL DIN CENTRUL COMUNEI

Primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi, a postat pe pagina sa de socializare poze dar și un text în care critică modul în care tinerii veniți în comună înțeleg să păstreze curățenia din parculețul din centrul acestei localități:

”M-am bucurat atunci când am văzut că mulți tineri au fost dornici să-și petreacă vacanța de vară la Spermezeu, însă sunt foarte dezamăgit de ceea ce rămâne în urma lor: cojiile de la semințele de floarea soarelui, chiștoacele de la țigări, pachete goale de la țigări, sticle…
Sunt convins că și părinții voștri ar fi mândri de voi dacă ar ști ceea ce faceți în fiecare seară, în parc. Cred că ei și-au dat silința să vă educe și să vă învețe bunele maniere, însă voi nu ați învățat nimic. Mi-e jenă, lehamite, de ceea ce văd în fiecare dimineață pe mesele, băncile și pe aleele din parc. 
Împreună cu colegii ne-am străduit să oferim tinerilor și nu numai, un spațiu de recreere, unde să poată socializa, dar unii au uitat de cei șapte ani de acasă și nu mai țin cont de reguli. 
Suntem obligați să luăm măsuri, dacă de bunăvoie nu înțelegeți!”

Categoria: Administratie