SPERMEZEU: Adrenalină pe 4 roți , motoare turate alături de folclor la ”Cununa Grâului” și un desant liberal

SPERMEZEU: Adrenalină pe 4 roți , motoare turate alături de folclor la ”Cununa Grâului” și un desant liberal


Timp de două zile, comuna Spermezeu a fost în sărbătoare, una cumva atipică, dată fiind și originalitatea  primarului Sorin Hognogi de-a organiza asemenea gen de evenimente. După ce sâmbătă, 13 iulie, iubitorii de sport din Spermezeu și satele aparținătoare au putut juca fotbal sau tenis cu piciorul dar și volei, duminică a avut loc Marele concurs de off-road. El s-a desfășurat   pe dealurile uriașe din apropierea comunei Spermezeu, la eveniment fiind prezente aproape 2000 de persoane . A fost vorba de a patra  ediţie a unei competiţii dedicate Off Road-ului: ” Avem 400 de hectare de pășune, cu multe zone abrupte, pâraie și mult noroi, așa că are balta pește și concurenții motoare. Avem trei categorii, grea, medie și una de hobby, la care particip și eu”, a spus Hognogi. La Spermezeu a ajuns și secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău.

Peste motoarele turate și adrenalina care exploda din fiecare fibră a șoferilor participați la off road, festivalul CUNUNA GRÎULUI a venit după ora 17.00, odată cu ploaia, care, însă nu i-a descurajat pe iubitorii de muzică popular. La eveniment a fost prezentă aproape întreaga conducere a PNL Bistrița-Năsăud: Ioan Turc, prim-vicepreședinții Stelian Dolha și Samuel Coman, Sorin Hangan, Diana Morar, Florin Urâte, primarul Traian Ogâgău, secretarul general al PNL BN, Ovidiu Florean.

Pe scenă, au urcat la invitația primarului Sorin Hognogi, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău și președintele Ioan Turc. După speachurile foarte scurte, a început petrecerea pe muzică populară prezentată de Menuț Maximinian. Invitatul serii a fost Cristian Pomohaci.

 

 

Categoria: EVENIMENT