vineri, aprilie 10, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  Sorin Hangan, salt la beregata lui Cristian Niculae: La viceprimarul Bistriței infatuarea și-a dat mâna cu disprețul față de cetățeni.

  Must Read

  O persoană a aruncat cu FECALE într-o baie a Secției de Boli Infecțioase Bistrița!

  O persoană infectată cu Covid-19 si internată în secția Boli Infecțioase a Spitalului județean de urgență...

  Indolență și frică în vremea lui Covid. Poienile Reteagului, epicentrul epidemiei din Bistrița-Năsăud

  Declarate zonele roșii ale județului Bistrița-Năsăud, satul Poienile Reteagului sau Pintic, sat aparținător de...

  Aproape trei mii de combinezoane și peste 33 de mii de măști de protecție au ajuns în Bistrița-Năsăud, via Guvernul României

  Pompierii militari bistrițeni receptionează o nouă serie de echipamente de protecție, fiind vorba de al treilea transport aerian cu...
  Alin Cordoshttp://www.propolitica.ro
  ziar editat de MEDIA PROMPT COMMUNICATION SRL

  Preşedintele PNL Bistriţa, Sorin Hangan, se lansează într-un atac fără precedent la adresa viceprimarului Cristian Niculae, la rându-i preşedintele organizaţiei PSD. Atacul vine după ce Niculae a declarat că „oricare dintre politicienii care va candida și va câștiga alegerile din 2020 în afara de mine, va avea nevoie de cel puțin doi ani, poate trei, pentru a înțelege toate aceste mecanisme ale administrației locale, în speță a municipiului Bistrița”.

  Sorin Hangan: „ Am crezut că infatuarea nu este o boală cu transmisie pe linie de partid. Azi, luni 18 februarie 2019, declar solemn că m-am înșelat. Am auzit-o pe doamna Dâncilă spunând că a scos țara din noroaie și pe viceprimarul Bistriței, Cristian Niculae, care a susținut că oricine va fi ales primar în afara dânsului nu s-ar pricepe să conducă primăria!
  Infatuarea are o limită superioară care se numește nesimțire. Dacă la doamna Dăncilă nesimțirea poate fi numită slugărnicie patologică, la viceprimarul Bistriței infatuarea și-a dat mâna cu disprețul față de cetățeni.
  Cum să spui că domnul Crețu este onest când timp de zece ani a mințit cetățenii că Bistrița va deveni europeană, turistică și se va învârti după soare? Ce tupeu să ai ca persoană publică și politică când cetățeni ai Bistriței dintr-un cartier se spală la lighean iar copiii lor, elevi fiind, merg la toaleta școlii aflată în fundul curții?
  Domnul viceprimar Niculae mai spune că sunt în derulare proiecte de 100 milioane de euro. Obsesia asta pentru cifre i se trage de la bugetul statului, că doar avem cel mai mare buget din istorie pe hârtie.
  Mai spune viceprimarul Bistriței, fără să aibă un dram de rușine civică, faptul că primarul Ovidiu Crețu se pricepe, acceptă idei, iar el, măria sa viceprimarul va continua munca neobosită dusă de actualul edil! Inimaginabil!
  O să repet la nesfârșit faptul că Bistrița are infrastructura praf, că s-au investit milioane de euro într-o pârtie care a funcționat 20 zile în doi ani, că nici până acum nu s-au pus bariere la trecerile cu calea ferată, că parcul industrial este gol, că fostele centrale termice sunt focare de infecție în fiecare cartier, că eliminarea spațiului verde din Piața Centrală este o crimă, că nu s-a construit o grădiniță în zece ani etc. Iar Cristian Niculae vrea să fie continuatorul muncii primarului Crețu?
  Sunt consilier local liberal, dar eu vă spun franc domnule viceprimar Nicolae: Oricine va ajunge primar în afara dumneavoastră îi vor trebui doi ani să repare toate prostiile făcute de administrația PSD în 12 ani! Dar va repara, nu va lăsa Bistrița să iasă la pensie înainte de a-i oferi o viață citadină normală. Asta așteaptă cetățenii, nu să moșteniți scaunul de primar pe linie de partid”.

   

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  O persoană a aruncat cu FECALE într-o baie a Secției de Boli Infecțioase Bistrița!

  O persoană infectată cu Covid-19 si internată în secția Boli Infecțioase a Spitalului județean de urgență...

  Indolență și frică în vremea lui Covid. Poienile Reteagului, epicentrul epidemiei din Bistrița-Năsăud

  Declarate zonele roșii ale județului Bistrița-Năsăud, satul Poienile Reteagului sau Pintic, sat aparținător de comuna Teaca, par deja niște...

  Aproape trei mii de combinezoane și peste 33 de mii de măști de protecție au ajuns în Bistrița-Năsăud, via Guvernul României

  Pompierii militari bistrițeni receptionează o nouă serie de echipamente de protecție, fiind vorba de al treilea transport aerian cu echipamente medicale din Coreea de Sud,...

  7 decese în Bistrița-Năsăud. Ultimul e un bărbat de 51 de ani fără probleme de sănătate. La nivel național: 220

  A fost înregistrat cel de-al șaptelea deces cauzat de Covid 19 în județul Bistrița-Năsăud. E vorba de un bărbat de 51 de...

  Primul rezultat de analiză COVID 19 din Bistrița-Năsăud . Vezi cum arată

  Avem primul rezultat de analiză CoVid-19, realizat la noi în județ! Anunțul este făcut de președintele CJ...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -