marți, aprilie 7, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  Sorin Hangan: Nu este Crețu vinovat!

  Must Read

  VIDEO: Miercuri, la SJU Bistrița, vor fi efectuate primele teste COVID 19

  Se fac ultimele pregătiri pentru a realiza teste #COVID19 la noi în județ! Aparatul #RealTimePCR împreună cu kit-urile de testare au...
  Alin Cordoshttp://www.propolitica.ro
  ziar editat de MEDIA PROMPT COMMUNICATION SRL

  Președintele PNL Bistrița, Sorin Hangan, are o primă reacție din interiorul PNL în ceea ce privește lansările de candidați ale PSD pentru alegerile locale: Radu Moldovam, respectiv Cristian Niculae.

  Sorin Hangan: ” PSD și-a lansat candidatul la Primăria Bistrița. A câta oară? Probabil pentru ca să le intre bine în cap cetățenilor că actualul viceprimar este „the one and only”, adică unicul și singurul care poate salva orașul după 12 ani de administrație aparținând tot PSD!

  Vrăjeala PSD, scuzați limbajul dar sună mai elegant decât minciună, se aseamănă cu debarcarea guvernelor PSD Grindeanu, Tudose și chiar Dăncilă, pentru că, nu-i așa, în marea familie social-democrată nu se colectează selectiv oameni. Un fel de „am făcut alegeri nefericite, v-am pus la pământ, însă tot noi vă ridicăm pe cele mai înalte culmi”. Orașul european Bistrița nu este european, dar acum după 12 ani de greșeli o să-l facem, spune PSD.

  Batjocura instituită asupra bistrițenilor, după ce aceștia au acordat încredere trei mandate unui membru PSD, pare să nu mai aibă limite! Partidul celor mulți și obidiți dorește ca bistrițenii să-și șteargă din memorie ultimii 12 ani și să dea gir unui alt pesedist care va schimba, vezi Doamne, toată viziunea asupra orașului. Numai că Bistrița nu este un imens cabinet de psihologie unde să tratezi amintirile neplăcute. Bistrița este casa noastră.

  Președintele PSD, Radu Moldovan, garantează că nu o să se mai facă greșeli administrative. Bistrițenii au o problemă și cu această garanție. Domnul Radu Moldovan a mai garantat până acum de două ori pentru Ovidiu Crețu, în 2012 și 2016. Deci, este o garanție la garanția garanțiilor. Jur pe roșu, pare să spună Radu Moldovan! Cravata de pionier lipsește.

  Același Radu Moldovan, cu garanția garanției garanțiilor la purtător, recunoaște spășit că ideea pârtiei Cocoș a fost o greșeală. O greșeală de milioane de euro, bani împrumutați cu dobândă de la bancă. Nu va plăti Radu Moldovan din banii personali, nici Ovidiu Crețu, nici Cristian Niculae, nici PSD! Vor plăti bistrițenii. Copiii bistrițenilor și nepoții bistrițenilor. Vom plăti toți. De ce? Pentru că a greșit PSD! Cred că bistrițenii merită să-i ierte pe toți. La urma urmei, Radu Moldovan, Crețu și Niculae nu au de unde să plătească. Cum să te descurci cu salarii de peste 10.000 lei pe lună? Abia le ajunge de pită.

  Remarcabil la desemnarea oficială a viceprimarului Niculae ca și candidat la Primărie a mai fost ipocrizia acestuia și a deputatului Daniel Suciu.

  Niculae, cel care a fost de acord cu toate deciziile lui Crețu, cu toate bazaconiile administrative și cheltuielile fără noimă, a spus că „trebuie să ținem cont de părerile cetățenilor”. O recunoaștere a faptului că bistrițenii nu au contat până acum! A contat doar unitatea în suflet și simțiri a partidului, consensul tuturor social-democraților, angajați plenar! Deci, pregătiți-vă bistrițeni, de acum încolo va fi altfel. Cum spuneam…se jură pe roșu!

  Daniel Suciu, un orator desăvârșit până mai ieri când ridica în slăvi politica lui Liviu Dragnea și lupta acestuia cu statul paralel, a spus că „îl prefer pe Cristian Niculae oricărui filfizon”. Un viceprimar care face un pariu că va merge în chiloți prin oraș dacă nu face 30 kilometri de piste de biciclete, așa cum a făcut Niculae, cum se numește? Mă rog, este întradevăr mic copil pe lângă unul care a reinventat un traseu feroviar pe ruta Ilva Mică-Rodna Veche, să creeze o gaură de câteva miliarde lei vechi și apoi să se ascundă în păpușoi sub fusta lui Daddy.

  Același Suciu a spus că „Bistrița este unul dintre cele mai frumoase orașe din țară”!!! Bistrițenii își iubesc orașul. Sincer. Dar conform libertății de circulație au văzut și Oradea, Cluj, Sibiu, Timișoara, Brașov etc. Domnul deputat poate spune că „Bistrița este unul dintre cele mai frumoase orașe din țară” în comparație cu Alexandria, Videle, Caracal sau Oltenița.

  Nu s-a vorbit la desemnarea candidatului PSD Cristian Niculae despre faptul că avem cartiere fără apă și canal unde școlile au toaleta în curte, nu s-a vorbit despre degringolada și proasta gestionare a serviciului de salubritate și despre toate investițiile în mere, struți, veverițe și viitorii bani alocați pârtiei recunoscută ca fiind o greșeală administrativă.

  De ce să vorbim? Noi, bistrițenii, suntem toleranți, dar amu’ îi bai mare!

  Nu este Crețu vinovat! El este doar exponentul unui sistem de partid a cărui înțelepciune se bazează pe banul public cheltuit fără măsură pe viziuni de țară și edilitare concepute de minți retrograde. Bistrița nu vrea să fie parte din societatea socialistă multilateral dezvoltată. Bistrița vrea să doar să devină un oraș normal. Atât.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  Documente din fondul Arhivelor Naționale Bistrița-Năsăud: Ce scriau acasă imigranții în SUA sau Canada plecați din Feldru, Rebrișoara sau Mintiu

  Șefa Arhivelor Naționale Bistrița-Năsăud, dr. Cornelia Vlașin, lucrează cu folos și mai scoate din ”lada” cu atât de...

  VIDEO: Miercuri, la SJU Bistrița, vor fi efectuate primele teste COVID 19

  Se fac ultimele pregătiri pentru a realiza teste #COVID19 la noi în județ! Aparatul #RealTimePCR împreună cu kit-urile de testare au ajuns deja, se vor realiza...

  4.417 de persoane infectate cu noul virus. În Bistrița-Năsăud, numărul cazurilor a ajuns la 70. Cluj-119, Mureș, 92, Maramureș, 43 și Suceava 1322 de...

  Grupul de Comunicare Strategică anunță că, până astăzi, 7 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 4.417 de cazuri de persoane...

  Bistrița-Năsăud: 542 de apeluri la „112” legate de Covid-19, în primul trimestru al anului

  Serviciul de Telecomunicații Speciale a făcut bilanțul apelurilor românilor către numărul unic de urgență 112 pentru primul trimestru al anului 2020. Conform...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -