Sorin Hangan îi explică primarului Crețu de ce a fost huiduit la un turneu regional de minifotbal: ” Și noi vă iubim, domnule primar!”

Sorin Hangan îi explică primarului Crețu de ce a fost huiduit la un turneu regional de minifotbal: ” Și noi vă iubim, domnule primar!”

Președintele PNL Bistrița, Sorin Hangan a comentat astăzi faptul că primarul municipiului Bistrița, Ovidiu Teodor Crețu a fost huiduit la finala unui turneu regional de minifotbal organizat pe o bază sportivă din Bistrița.

Încă din capul locului, Hangan spune că huiduielile adresate primarului Crețu nu îl bucură absolut deloc: ” Huiduielile adresate domnului primar Ovidiu Crețu nu mă bucură. Cetațenii Bistriței, oameni cu bun simț şi răbdători deopotrivă, au podul plin cu promisiuni şi li se scufundă casa. Bistrița. Orasul se scufundă de 10 ani iar noi, ceilalți, am tot sperat că Ovidiu Crețu va avea curajul să se uite în ochii noştri şi să spună că nu a mințit, că nu ne-a înselat așteptările si că acceptă şi alte păreri. Huiduielile oamenilor prezenți la o festivitate de premiere a fotbalului pe teren sintetic au la bază comportamentul dictatorial al domnului primar. Pentru el n-a contat vreodată părerea consilierilor locali din opoziție, a societății civile, a presei. El, doar el, ştie ce este bine pentru Bistrița. Momentul penibil la care a fost supus primarul Crețu arată că lumea s-a săturat!”, spune Hangan.

Potrivit liderului PNL bistrițean, absența unei echipe de fotbal într-o ligă superioară dar și starea de ultimă degradare în care a ajuns stadionul municipal, își pun amprenta pe moralul iubitorilor de fotbal din Bistrița: ” Indiferent cât fotbal sintetic avem, tot mai frumos era pe stadionul ” Jean Padureanu”, stadion lăsat în paragină deoarece domnul primar refuză orice variantă prin care acesta poate redeveni al oraşului. Avem bani cu nemiluita pentru tot felul de spectacole pseudo-artistice, pentru o pasarelă demnă de un oraș stalinist, dar nu avem bani pentru un stadion, a cărui istorie este una din emblemele oraşului? Avem bani pentru toate prostiile administrative inventate de primar si nu avem bani pentru drumurile din oraş? Avem bani de aruncat pe refacerea pasajelor, renovate cu multi, multi bani, şi nu avem pentru parcări? Becleanul demarează un proiect pentru o parcare supraterană iar la Bistrița reconfigurăm liniile trase pe asfalt acum câțiva ani? Avem bani pentru un Aqualand cu o capacitate mai mică decât un sat şi nu pentru bariere la trecerile de nivel cu calea ferată?”.

De ce a fost huiduit Ovidiu Crețu?

Este doar o întrebare retorică a lui Sorin Hangan, răspunsul fiind în felul următor: ” Doar pentru că iubitorii sportului se simt izolați lângă un teren sintetic? Nu, domnule primar. Nu doar pentru că Bistrița nu se mai poate bucura de fotbal pe iarbă. Pentru tot. Inclusiv pentru că doriți deşertizarea Pieței Centrale. Dar mai ales pentru că ați devenit surd la orice propunere decentă venită din partea altcuiva. Pentru că vă considerați cel mai smart primar iar pe consilierii din partidul dumneavoastră i-ați transformat in marionete. Pentru că oraşul este trist şi bolnav de nepricepere administrativă sau megalomanie. Nu mi-au plăcut huiduielile cetățenilor. A părut că sunt un răspuns la huiduielile din Piața Victoriei de la miting”, susține liberalul bistrițean.

”Dar s-a umplut podul, domnule primar, iar societatea strigă. Este durerea cetațenilor exprimată ad-hoc. Nu mai rezistă. Nici cu hashtag. Nu mai vor. Ascultați-i. Inainte să vă scufundati si dumneavoastră cu oraşul. De ruşine că ați făcut ce-ati vrut. Pe bani publici. Pe banii si celor care v-au huiduit şi ai celorlalți.
Ați spus deseori că iubiți oraşul. Aşa îl iubiți? Atunci îmi permit să vă spun că şi noi vă iubim la fel de mult”, a conchis președintele PNL Bistrița.

Reamintim că:

Primăria Bistrița a susținut cu 35.000 de lei organizarea competiției de minifotbal care s-a încheiat duminică la Bistrița. A fost vorba de unul dintre cele 4 turnee regionale ale Campionatului Național de minifotbal. Turneul a fost câștigat de echipa Auto Driver Iași, care a învins în finala mare echipa Extratereștrii Bistrița, după lovituri de departajare. La ultima partidă au asistat în jur de 1000 de specatori!

 

Categoria: Politica

Comentarii

 1. Balan Marius -ecologist PV
  Balan Marius -ecologist PV 11 iunie, 2018, 22:16

  Sunt de-a dreptul oripilat de ce se intampla. Ieri la B-ta pe micuta baza sportiva, Cretu fluierat. Astazi pe ditamai NATIONALUL din capitala, Gabita Firea fluierata de zeci de mii de membrii ai statului paralel, si multi sorosisti infiltrati veniti sa o venereze pe marea romanca SIMONA HALEP. Nu e bine deloc pt. politrucii care se amesteca peste tot. Incet cu treaba buna si-o primesc peste bot. Tulai TANA !

  Raspunde
 2. Balan Marius- PARTIDUL VERDE B-ta
  Balan Marius- PARTIDUL VERDE B-ta 11 iunie, 2018, 13:52

  Nu numai fotbalul a nascut fluieraturi. A nu se uita de cei 4720 semnatari ai petitiei NU VREM PIATA CENTRALA MINERALIZATA. Sunt absolut convins ca intre fluierasi erau multi tineri care au semnat acea petitie impotriva DRUJBEI comandate de primar, si care a pus gand rau copacilor si florilor. Iubitorii de sport si miscare sunt automat iubitori a unui MEDIU ambiant sanatos. Sa mai punem putin la socoteala si PARTIA de SCHI jalnica si PASARELA SUSPENDATA de mandra minune pe unde trebuie sa se catere cetatenii, si ne dam seama de unde vin fluieraturile. Asta ca o complectare ca sa inteleaga mai bine si domnul cons. HANGAN.

  Raspunde

Scrie un comentariu

Email-ul nu va fi publicat, dar este obligatoriu pentru comentarii.
Campurile oblicatorii sunt marcate cu *