Soluția există, trebuie doar aplicată de către Consiliul Județean!

Soluția există, trebuie doar aplicată de către Consiliul Județean!

Astăzi a fost o grevă spontană la Direcția Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud. Peste 40 din cei 700 de salariați au ieșit în stradă pentru că nu și-au primit încă salariile pe luna octombrie. Responsabil pentru neplata acestor salarii este Consiliul Județean. 
Conform celor spuse de către Presedintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, trebuie de urgență realocată de undeva  suma de  500.000 lei.
Propun ca soluție, realocarea pentru plata salariilor restante a celor de la Direcția Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud a celor 130.000 de euro, destinati celor 2 limuzine de lux noi, pe care CJ si-a propus sa le cumpere. Consiliul Județean trebuie să decidă dacă  este mai importantă asigurarea unor condiții de lux pentru conducătorii județului sau asigurarea condițiilor minime de trai pentru cei 700 de angajați ai DGASPC și a copiilor aflați în grija acestora.
Este momentul că, politicieni sa se trezească și să acorde importanță problemelor cetățenilor și nu proprilor interese.
Și în această campanie, actualii politicieni, dau dovadă de populism și fac promisiuni fără acoperire despre mărirea salariilor fără a fi în stare să le plătească pe cele actuale.
Cu respect pentru omul care muncește,
Ionuț Simionca,
Președinte PMP B-N
Candidat PMP la Camera Deputaților.