luni, martie 30, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  Solidaritate în fața epidemiei: Firmele bistrițene au donat bani, echipamente medicale și dezinfectanți Spitalului Județean de Urgență ”Bistrița”

  Must Read

  13 români morți de coronavirus în mai multe secții din Spitalul de la Suceava. Numărul total a ajuns la 65

  Au fost raportate încă 13 decese ale unor persoane confirmate cu noul corinavirus, toate internate...

  Cardul de sănătate NU mai e obligatoriu, nici asigurarea medicală pentru pacienţii cu COVID-19

  Guvernul Orban a adoptat în şedinţa de luni, 30 martie, două Hotărâri de Guvern în domeniul sanitar,...
  Alin Cordoshttp://www.propolitica.ro
  ziar editat de MEDIA PROMPT COMMUNICATION SRL

  Numai puțin de 180. 000 de lei au donat un număr de șapte firme Spitalului Județean de Urgență ”Bistrița”, în timp ce alte societăți comerciale au oferit echipamente medicale, cearceafuri, atomizoare sau dezinfectanți. Altele, în semn de recunoștiință au trimis flori și cafea caldă.

  Este vorba de:  TeraPlast & TeraSteel SA – 60.000 lei,  Rombat– 30.000 lei,  Datacor – 30.000 lei, Frasinul – 30.000 lei,WinterCom -10.000 lei,  Iproeb SA – 10.000 lei,  Plastinvest -10.000 lei. De asemenea,  Renania care a donat echipamente medicale (combinezoane, botoșei, mănuși), în valoare de 12.000 de lei, IntexNăsăud (Brandul Living Home), a donat 200 bucăți de cearșafuri cu elastic BBC, în valoare de 9.000 lei. În aceleași timp,  Asociația Tradițional Progresistă HOREA,  a făcut o donație în valoare de 25.300 de lei, constând în 3 atomizoare pentru dezinfecție și 400 de litri de dezinfectant. Din donația primită, spitalul a repartizat câte un atomizor spitalelor din Năsăud și Beclean și 50 de litri dezinfectant la Serviciul Județean de Ambulanță.

  Mai mult, este la fel de emoționat faptul că firma  GumixNet s-a oferit să monteze și să echilibreze, gratuit, roțile pentru mașinile autorităților și salvatorilor, iar  Rotary Club Bistrita Nosa , Strenght Cafe și Florăria Magnolia, în semn de recunoștință pentru Eroii Zilelor Noastre, au oferit personalului medical cafea caldă și zeci de buchete de flori.

  În acest context, președintele Radu Moldovan a precizat următoarele: ” De aceea, țin să mulțumesc tuturor antreprenorilor bistrițeni care au ales să ofere sprijin comunității, prin donații către Spitalului Județean de Urgență Bistrița.
  Sunt fapte care te lasă fără cuvinte. Gesturile cu atât mai impresionante, când știm cu toții că mediul de afaceri trece printr-o perioadă dificilă, tot datorită acestei pandemii. Însă d-voastră ați ales să fiți alături de oameni. #OameniPentruOameni. Vă mulțumim din suflet pentru gesturile pline de bunătate. Unitatea noastră ne va face să trecem cu bine și peste această perioadă!”

  - Advertisement -

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  - Advertisement -

  Latest News

  13 români morți de coronavirus în mai multe secții din Spitalul de la Suceava. Numărul total a ajuns la 65

  Au fost raportate încă 13 decese ale unor persoane confirmate cu noul corinavirus, toate internate...

  Un medic de la Năsăud și o îngrijitoare de la secția de Boli Infecțioase din Bistrița sunt ultimele cazuri confirmate ca infectate cu noul...

  Apar noi cazuri de infectare cu Covid 19 în județul Bistrița-Năsăud. E vorba de medic de la  Spitalul Orășenesc...

  Cardul de sănătate NU mai e obligatoriu, nici asigurarea medicală pentru pacienţii cu COVID-19

  Guvernul Orban a adoptat în şedinţa de luni, 30 martie, două Hotărâri de Guvern în domeniul sanitar, a anunţat şeful Cancelariei premierului,...

  O veste bună: Un bistrițean în vârstă de 24 de ani s-a vindecat de coronavirus și urmează să fie externat

  Prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean a făcut două precizări cu privire la situația cazurilor cu coronavirus în Cluj, județ devenit centru...

  Rămășițele zilei: Dacă tot stăm acasă, hai să nu stăm degeaba…

  Nimic nu mai e în regulă cu noi,  cu ei, cu unii, cu toți. Nu vrem să ne mai auzim unii...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -