vineri, februarie 28, 2020
-5.5 C
Bistrița
More

  Situaţia din România este dificilă pe piaţa muncii. Pentru Bistriţa avem proiecte de viitor în zona de maşini electrice.

  Must Read

  MAIERU: Vasile Borș a fost desemnat candidatul PSD la primăria acestei comune

  • Vom oferi pâine și celor ce vor arunca cu pietre Cuvinte...

  Cluj-Napoca: Coronavirusul afectează zborurile spre Italia

  Numărul curselor din Cluj-Napoca spre orașele din Italia va fi diminuat deoarece cererea este în scădere ca urmare a...

  NĂSĂUD: Povestea lui Robert Gira, băiatul cu cel mai sincer zâmbet

  Dragostea de viață se poate citi pe zâmbetul lui Robert, un copil care nu vrea altceva decât...
  Alin Cordoshttp://www.propolitica.ro
  ziar editat de MEDIA PROMPT COMMUNICATION SRL

  Managerul general interimar al Leoni Bistriţa, Ralf Singmann, susţine că există proiecte de viitor pentru fabricile din Bistriţa, în special în zona maşinilor electrice. Prin prisma subvenţiilor primite de la statul român, dar şi a investiţiilor de peste 130 milioane euro, Leoni nu îşi propune să plece în perioada următoare din Bistriţa, ci „să sărbătorească” în continuare alţi ani de activitate, aşa cum se întâmplă în 2017, când sunt 15 ani de la înfiinţarea LWSRO în judeţul nostru.

  „Situaţia din România este dificilă pe piaţa muncii. (…) Pentru Bistriţa avem proiecte de viitor în zona de maşini electrice. Va exista o dezvoltare în această privinţă, proiectele vor fi finalizate. În acest moment nu avem o strategie pentru plecare, avem proiecte mai mici pentru întreaga Românie”, a declarat Ralf Singmann, întrebat fiind despre strategia companiei pentru perioada următoare.

  Acesta a precizat că Leoni a primit subvenţii din partea Guvernului României, atât pentru fabrica din Bistriţa, cât şi pentru cea din Piteşti, obligându-se să menţină un anumit nivel de angajaţi, lucru pe care îl vor îndeplini, însă ulterior va fi gândită o strategie, asta şi în funcţie de „presiunea uriaşă de preţuri din partea clienţilor”.

  Am investit 130 milioane euro în Bistriţa, nu vom pleca în curând. Dorim să sărbătorim în continuare”, a spus managerul Leoni Bistriţa.

  De la înfiinţare, Leoni a investit peste 100 de milioane de euro în cele două fabrici de la Bistriţa, plus spaţiul de producţie de la Luduş, în clădiri şi utilaje. Leoni Bistriţa are aproximativ 8000 de angajaţi, fiind unul dintre cei mai importanţi angajatori din judeţul Bistriţa-Năsăud.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  MAIERU: Vasile Borș a fost desemnat candidatul PSD la primăria acestei comune

  • Vom oferi pâine și celor ce vor arunca cu pietre Cuvinte...

  Cluj-Napoca: Coronavirusul afectează zborurile spre Italia

  Numărul curselor din Cluj-Napoca spre orașele din Italia va fi diminuat deoarece cererea este în scădere ca urmare a epidemiei de virus COVID-19. Noul...

  NĂSĂUD: Povestea lui Robert Gira, băiatul cu cel mai sincer zâmbet

  Dragostea de viață se poate citi pe zâmbetul lui Robert, un copil care nu vrea altceva decât o normalitate: să se poată...

  ȘOIMII CARPAȚILOR, 25 de ani de istorie și excelență

  Infanteriștii bistrițeni au îmbrăcat astăzi straie de sărbătoare, aniversând 25 de ani de activitate a Batalionului 812 Infanterie...

  Un bistrițean dat dispărut de 18 ani a fost văzut într-un tramvai din Milano

  Un bărbat plecat la muncă în Italia în anul 2002 a fost dat dispărut la puțin timp după ce s-a stabilit în...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -