luni, aprilie 6, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  Siegfried Mureşan (PNL): „PPE va câştiga euroalegerile în 2019”. Află câte locuri eligibile au liberalii şi cine va pleca la Bruxelles!

  Must Read

  Intervenții grele pentru pompierii militari și civili: 5 incendii de vegetație în BN

  Pompierii militari și voluntari intervin la mai multe incendii de vegetație uscată pe raza județului : un...

  Raed Arafat : Ar fi bine să începem să ne acoperim nasul și gura când ieșim în spațiul public

  Secretarul de stat Raed Arafat a transmis duminică un mesaj în care îndeamnă populația să intre...
  Alin Cordoshttp://www.propolitica.ro
  ziar editat de MEDIA PROMPT COMMUNICATION SRL

  Purtătorul de cuvânt al PPE (Partidul Popular European) din cadrul Parlamentului European, liberalul Siegfried Mureşan a confirmat la Bistriţa că euroalegerile din mai 2019 vor fi câştigate de partidele de dreapta, centru dreapta. El a precizat că la nivelul României, PNL va veni în faţa electoratului cu cea mai bună listă şi cel mai profesionist pachet electoral.

  Potrivit celor spuse de Mureşan la Bistriţa, PNL este obligat să scoată rezultate cât mai bune la europarlamentare, având în vedere „vântul în pupă” care trebuie să îl primească campania pentru alegerile prezidenţiale.

  „Klaus Iohannis trebuie să rămână la Cotroceni”, este prima concluzie a europarlamentarului liberal.

   „Credem că putem câştiga aceste alegeri, dar importantă este mobilizarea, programul şi lista de candidaţi. Cred că avem 9 sau 10 locuri eligibile, a mai spus Siegfried Mureşan.

  Important de ştiut:

  Ludovic Orban, Vasile Blaga, Crin Antonescu, Mircea Hava, Siegfried Mureșan, Dan Motreanu și Alina Ghorghiu sunt numele cele mai importante de pe lista PNL. Acestea speră liberalii să fie locurile eligibile.

  Criteriile de evaluare a candidaturilor sunt: experienţa politică, experienţa administrativă şi profesională, experienţa în relaţii internaţionale şi calitatea proiectului depus.

   Când vor avea loc alegerile

  Alegerile europarlamentare vor avea loc în perioada 23-26 mai 2019, a decis, Consiliul Uniunii Europene, după consultarea Parlamentului European.

  „Consiliul a adoptat astăzi o decizie care stabileşte perioada 23-26 mai 2019 ca date pentru următoarele alegeri pentru Parlamentul European. Datele au fost convenite în unanimitate de Consiliu după consultarea Parlamentului European”, informează un comunicat al Consiliului.

  Conform Legii Electorale din 1976, alegerile parlamentare europene au loc în perioada de joi până duminică, în prima săptămână completă a lunii iunie.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  Intervenții grele pentru pompierii militari și civili: 5 incendii de vegetație în BN

  Pompierii militari și voluntari intervin la mai multe incendii de vegetație uscată pe raza județului : un incendiu in loc. Lunca Ilvei...

  Raed Arafat : Ar fi bine să începem să ne acoperim nasul și gura când ieșim în spațiul public

  Secretarul de stat Raed Arafat a transmis duminică un mesaj în care îndeamnă populația să intre într-o nouă logică: să nu...

  La granițele județului BN cu Suceava, Maramureș, Mureș și Cluj sunt instalate noi filtre

  La solicitarea prefectului județului, Stelian Dolha începând de astăzi, 5 aprilie, au fost instalate echipaje mixte la punctele de intrare...

  APEL PENTRU UN PLAN NAȚIONAL susținut de toate partidele politice PENTRU COMBATEREA EFECTELOR CRIZEI PROVOCATE DE PANDEMIA DE CORONAVIURS

  Scrisoare deschisă adresată președinților partidelor parlamentare: Domnului Ludovic Orban – Președinte PNL Domnului Dan Barna – Președinte USR
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -