SG. BĂI: Amenzi mari pentru cei care îşi bat joc de curăţenia oraşului

SG. BĂI: Amenzi mari pentru cei care îşi bat joc de curăţenia oraşului

Primarul oraşului Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, este nemulţumit de faptul că cetăţenii nu respect nici după un an de la preluarea mandatului, curăţenia în oraş.

„Nu e vorba de bălegar, nu e vorba de măturat, e vorba de omenie și bun simț! Eu cred că am epuizat toate căile omenești în a înțelege că trebuie să ne respectăm între noi ca și comunitate, ca și oameni, ca și specie care trăim pe acest pământ….. iată, în 2017 ajunși cu ajutorul lui Dumnezeu! Începând cu 01.09.2017 noul regulament va intra în vigoare și trebuie să-l respectăm cu toții. Consider că atunci ești gospodar când îți respecți concetățenii tăi! Nu vă supărați pe mine pentru că nu aveți de ce, e timpul să ne pese tuturor de casa noastră, de orașul nostru, de noi sau plătești” a declarat primarul Ogâgău.
Începând din septembrie, conducătorii de atelaje cu tracţiune animală vor fi obligaţi să aibă saci pentru colectarea bălegarului sau vor colecta imediat bălegarul ajuns pe carosabil într-un recipient pe care îl vor avea în atelaj, dacă nu vor fi amendaţi cu sume între 300 şi 1000 lei.

Categoria: Administratie