Sfârșit tragic pentru un bărbat de 72 de ani din CICEU GIURGEŞTI

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 72 de ani din CICEU GIURGEŞTI

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 72 de ani din Bistrița-Năsăud. Omul a căzut azi nopate de pe un pod care nu avea balustrade, iar oamenii dau vina pe autoritățile locale. Aceștia spun că șanțurile de circa 4 metri sunt un adevărat pericol nu doar pe timp de noapte, ci și ziua când copiii se joacă în zonă. Și cei care dețin atelaje spun că se tem pentru viața animalelor atunci când ies din curte.

Bărbatul locuia în Ciceu-Giurgești și se întorcea de la o distilerie unde a făcut țuică din producția proprie de fructe. Cum zona nu este iluminată, iar podul duce lipsă de parapeți, a căzut în șanțul betonat. Vecinii l-au găsit după câteva ore, când corpul îi era inert.

Primăria are o explicație: nu au mai fost bani pentru balustrade, dar se va lua legătura cu constructorul și, conform vicepriamarului Vasile Iuga, ,,situația se va rezolva în următoarele zile”.

Drumul secundar a fost reabilitat anul trecut prin fonduri europene, iar localnicii spun că un alt om a decedat în condiții similare în 2015.

Raimond Petruț

Categoria: EVENIMENT