Senatorul Ioan Deneş este alături de Doru Crişan

Senatorul Ioan Deneş este alături de Doru Crişan

Ceea ce ardelenii nu agreează niciodată sunt delațiunile și delatorii. Declaraţia aparţine senatorului PSD Ioan Deneş şi face referire la descinderile DNA de la primăria Prundu Bârgăului.

Senatorul Ioan Deneş a spus astăzi că PSD nu se opune justiţiei, doar că delaţiunile nu aduc voturi celor care le fac, el făcând referire la descinderile pe care DNA Cluj le-a făcut în comuna Prundu Bârgăului.

”Nu ne opunem justiției. Justiția trebuie să-și facă datoria. Ceea ce ardelenii nu agreează niciodată sunt delațiunile și delatorii. Dacă se va dovedi că delațiunile făcute în legătură cu primarul comunei Prundu Bîrgăului, Doru Crișan nu vor fi veridice și nu vor avea suport, vă spun că acest lucru afectează deja imaginea publică a primarului comunei Prundu Bîrgăuui, care este o persoană publică, acel delator sau acei delatori, care au făcut acea delațiune sau acele delațiuni sunt pasibili, conform legii, și se va face o acțiune de răspundere civilă delictuală. Repet, dacă justiția va da un verdict că niciuna dintre acele delațiuni nu vor avea fundament.

Lucrurile sunt transparente și din acest punct de vedere. Să nu-și imagineze cineva că se duce să facă o delațiune și el rămâne anonim. Nu avem de unde să știm cât este adevărat, până nu se va da o sentință finală din partea celor care fac aceste verificări. Așteptăm concluzia.

Doru Crișan, din punctul meu de vedere, dacă procurorii, justiția nu se vor pronunța trebui să-și continue proiectele pe care le are în derulare în Prundu Bîrgăului. Nu sunt proiecte în interesul lui, ca persoană sau ale partidului, ci sunt proiecte în interesul cetățeanului. Eu asta îl sfătuiesc să facă”, a precizat senatorul Ioan Deneș.

 

Reamintim faptul că joi, procurori de la DNA Cluj, au descins la primăria comunei Prundu Bârgăului, fiind vorba de  suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate celor de corupție și de fraudare a fondurilor europene, comise în perioada 2014 – 2016.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Categoria: Politica Locala