SENATORUL DORIN DOBRA: NU MAI AM NICIUN FEL DE ÎNCREDERE în IOAN OLTEAN

SENATORUL DORIN DOBRA: NU MAI AM NICIUN FEL DE ÎNCREDERE în IOAN OLTEAN

Consiliul Judeţean de Coordonare al PNL BN a scos la iveală noi  tensiuni, ultimul parlamentar în funcţie al PNL , senatorul Dorin Dobra, ieşind din decorul oficial al unei întruniri ce s-a dorit o chemare la unitate.

Fără a mai sta pe gânduri, senatorul Dobra, după ce a postat pe facebook, nemulţumirea sa faşp de discursul lui Ioan Oltean, a anunţat astăzi că nu se mai afişa în public sau la partid alături de acesta.

 

 

Consider ca decizia lui Ioan Oltean de a vorbi ieri, desigur la final, pe o intelegere cu Sighiartāu, a fost cel mai rāu lucru care ni se putea intâmpla! Omul acesta fie nu întelege cā ne face rāu, fie nu se poate abtine så arate cā el e śeful, ceea ce e śi mai rāu! Acum, pe o analizā a presei de ieri, în loc sā se vorbeascā de solutii śi candidati, se redā ce a spus Oltean, adicā minge la fileu pentru PSD! Una peste alta, nu îmi dau seama acum dacā Ioan Oltean face asta cu intentie sau pur si simplu nu vrea sā disparā odatā, pentru binele celor la care zice cā tine! In fine, ca lucrurile sā fie si mai clare ca pânā acum, pe ntru toatā lumea, anunt aici cā eu nu voi mai participa la nicio întâlnire publicā la care participā Ioan Oltean! Eu personal m-am sāturat de lectiile lui de a face politicā, metode care l-au si dus acolo unde este acum!

Categoria: EVENIMENT