Senatorul Dorin Dobra cere liste mai curate, mai pe gustul preşedintelui Klaus Iohannis

Senatorul Dorin Dobra cere liste  mai curate, mai pe gustul preşedintelui Klaus Iohannis

Senatorul Dorin Dobra cere liste mai curate, mai pe gustul preşedintelui Klaus Iohannis. El a apreciat că este normal această inflaţie de candidaţi pe lista PNL la alegerile locale, dar că toţi trebuie să înţeleagă un lucru: mulţi chemaţi, puţini aleşi. “Cred că avem nevoie de altfel de candidaturi, de oameni integri, notorii dar neatinşi de microbul politicianismului”, a declarat senatorul Dobra.

Vicepreşedintele PNL, senatorul Dorin Dobra a avut astăzi mai multe intervenţii care, îl scot, practice din plutonul comunicatorilor liberali care urmează doar punctajele partidului. Într-o astfel de intevenţie, Dobra a făcut vorbire la listele şi candidaţii pe care formaţiunea politică pe care o reprezintă se va prezenta la alegerile locale. În opinia lui Dobra, pe listele PNL BN pentru viitoarele alegeri ar trebui să apară acei oameni invocaţi de preşedintele Klaus Iohannis: curaţi, integri dar cu notorietate.

Deşi, el a admis că între PNL şi actualul preşedinte al României există câteva rupture, cel puţin în ceea ce priveşte codul fiscal, el a precizat că cele şase luni de mandate ale lui Iohannis sunt esenţa mottoului prezidenţial: Pas cu pas, construim noua Românie

În aceeaşi conferinţă de presă, senatorul Dorin Dobra a subliniat faptul că viitoara guvernare liberal va trebui să ia foarte în serios demararea procesului de reformă administrativ-teritorială a ţării.

Categoria: Politica Locala