Seminar gratuit de îmbunătățire naturală a vederii, Bistrita, 21 Ianuarie

Seminar gratuit de îmbunătățire naturală a vederii,  Bistrita, 21 Ianuarie

Seminarul gratuit „Îmbunătățește-ți Astăzi Natural Vederea“ va avea loc în Bistrița joi, 21 Ianuarie, la Hotel Bistrița, strada Petru Rareș, nr. 2.
Seminarul durează 3 ore și va avea loc în două sesiuni, prima sesiune va începe de la ora 10:00 până la ora 13:00, iar a doua sesiune începe la ora 18.00 și se termină la ora 21.00, intrarea fiind gratuită.

Evenimentul este susținut de Flavius Țurcanu, care susține acest seminar despre îmbunătățirea vederii în mod natural în toate orașele mari din țară de un an.
„Îmbunătățește-ți Astăzi Natural Vederea“ este la prima ediție în Bistrița, însă se desfășoară în majoritatea orașelor mari din țară de mai bine de un an de zile, ajutând participanții să iși îmbunătățească vederea sau să iși stopeze creșterea dioptriilor.

Flavius Țurcanu este autorul site-ului www.RenuntalaOchelari.ro, un site care are ca scop să îi ajute pe cei cu probleme de vedere să își îmbunătățească și să își vindece vederea în mod natural.

Flavius Țurcanu are șase ani de experiență în acest domeniu și în ultima vreme susține o serie de seminarii gratuite prin toată țara pentru a ajuta oamenii să își îmbunătățească vederea în mod natural. Prima persoană pe care a vindecat-o a fost chiar el acum 6 ani când a reușit să renunțe la ochelari și să își recapete vederea clară.
Pentru mai multe informaţii despre îmbunătăţirea vederii şi seminariile din ţară îl putem găsi pe Flavius şi pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/FlaviusAdrianTurcanu.
Aici puteti vedea si una dintre emisiunile in care apare Flavius: https://www.youtube.com/watch?v=AafNQpSoHXg
În cadrul evenimentului se va discuta de ce se poate îmbunătăți natural vederea, cum se poate stopa definitiv creşterea dioptriilor, modalităţi prin care vă puteţi relaxa rapid ochii, obiceiuri pentru îmbunătăţirea imediată a vederii, cum să eliminaţi instant tensiunea şi oboseala oculară, dar şi câteva secrete pentru a accelera îmbunătăţirea vederii.
Locurile sunt limitate, iar înscrierile se fac pe pagina http://renuntalaochelari.ro/seminar alegându-se oraşul Bistrița.
Acest eveniment este dedicat atât celor care poartă ochelari de vedere, lentile de contact, cât și persoanelor cu vederea clară sau care au dureri oculare cand lucrează la calculator.

Categoria: EVENIMENT