ŞEDINŢA DE ÎNDATĂ A CONSILIULUI JUDEŢEAN. URMEAZĂ ŞEDINŢA ORDINARĂ DE MIERCURI, 31 MAI

ŞEDINŢA DE ÎNDATĂ A CONSILIULUI JUDEŢEAN. URMEAZĂ ŞEDINŢA ORDINARĂ DE MIERCURI, 31 MAI

Consiliul Judeţean s-a întrunit astăzi în cadrul unei şedinţe de îndată, aleşii judeţeni aprobând un număr de trei proiecte de hotărâre.

 

RADU MOLDOVAN:Astăzi am condus ședința de Îndată a Consiliului Județean în care am votat și aprobat împreună cu colegii mei, consilieri județeni următoarele proiecte de hotărâre:

1. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Bistrița-Năsăud nr. 57/2017 privind aprobarea Indicatorilor Tehnico-Economici pentru obiectivul ,,Construire de locuințe pentru tineri, destinate închirierii – specialiști din sănătate” situat pe str. Prundului nr. 16D, Municipiul Bistrița, Județul Bistrița-Năsăud.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentației pentru Avizarea Lucrărilor de Intervenții și a Indicatorilor Tehnico-Economici aferenți obiectivului ,,Creșterea eficienței energetice a clădirilor publice aflate pe str. Liviu Rebreanu, nr. 22A, orașul Beclean, județul Bistrița-Năsăud”.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentației pentru Avizarea Lucrărilor de Intervenții și a Indicatorilor Tehnico-Economici aferenți obiectivului ,,Creșterea eficienței energetice a Secțiilor externe ale Spitalului Județean de Urgență Bistrița, situate pe str. Alba Iulia, nr. 7, Bistrița, județul Bistrița-Năsăud”.

Categoria: Administratie