SEBASTIAN GHIȚĂ: DNA VREA CAPUL LUI DRAGNEA

SEBASTIAN GHIȚĂ: DNA VREA CAPUL LUI DRAGNEA

Sebastian Ghiță a susținut într-o înregistrare că a fost obligat de DNA să facă denunţuri împotriva lui Liviu Dragnea, pentru a scăpa de puşcărie.

Materialul video a fost difuzat de RTV, iar jurnaliștii postului de televiziune susțin că filmarea a fost făcută lunea trecută, chiar înainte ca Sebastian Ghiţă să dispară.

„S-a încercat şi poate că se va reuşi zdrobirea votului românilor. DNA e contra României. Cel care conduce PSD a fost şantajat şi ameninţat să nu devină premier. Aceşti procurori sunt puşi într-un mod josnic să obţină denunţuri împotriva voinţei oamenilor. Am fost vizitat de un avocat apropiat DNA care mi-a spus că dacă fac denunţuri împotriva lui Dragnea mai am o şţană. E foarte grav. Au mai încercat şi împotrva lui Ponta, acum au încercat şi cu Dragnea. Mi s-a spus că, dacă ştiu ceva de familia lui Dragnea, îmi vor lăsa mie familia în pace. Mi-au spus că îmi duc mama la DNA, că îmi arestează fratele, prietenii ca să ne întâlnim cu toţii la închisoare”, a susținut Ghiță, citat de stiripesurse.ro.

http://livenews.romaniatv.net/dovezi-inconstestabile-prezentate-de-sebastian-ghita-despre-legaturile-sefei-dna_45204.html

Categoria: EVENIMENT