SE SCHIMBĂ REGULILE ÎN TIMPUL JOCULUI – UNPR s-a refăcut şi în BN

SE SCHIMBĂ REGULILE ÎN TIMPUL JOCULUI – UNPR s-a refăcut şi în BN

Cu Alexandru Constantin pe funcţia de preşedinte interimar, Teodor Răcilă, prim vicepreşedinte şi Marius Farcaş ales secretar general interimar, UNPR s-a refăcut şi la nivelul Bistriţei-Năsăud. La ora actuală, Uniunea negociază cu o formaţiune politică pentru a-i acorda sprijin.

Membrii fostului UNPR care nu au trecut la PMP prin fuziune au refăcut Uniunea după ce foşti lideri de la nivel naţional ai progresiştilor printre care şi Ion Răducanu au denunţat fuziunea.

„Membrii partidului nu se vor implica din acest moment sub nici o forma in campania de promovare a PMP si in functie de negocierile care vor avea loc in zilele urmatoare vor sustine o alta formatiune politica din judet (…) Ne vom redobandi sediul, ne vom definitiva reorganizarea, vom incerca sa fim cat mai prezenti pe scena politica judeteana, alaturi de cei pe care ii vom alege ca aliati, vom integra in partid mai multi tineri, impreuna cu care vom pregati urmatoarele alegeri si impreuna cu care vom completa organizatiile locale pentru a avea acoperire pe tot teritoriul judetului.”

Vom reveni.

 

Categoria: Politica