Scandalul telefoanelor ascultate enervează politicienii bistriţeni.

Scandalul telefoanelor ascultate enervează politicienii bistriţeni.

Ioan Turc cere SRI un punct de vedere asupra  faptului că a ascultat în 2017 un număr de 5 mii de bistriţeni. Scandalul ascultării telefoanelor din judeţul Bistriţa-Năsăud cuprinde şi lumea politică, preşedintele PNL, Ioan Turc arătându-se astăzi şocat de numărul uriaş de mandate de ascultare semnate de judecători bistriţeni, numai puţin de cinci mii de cetăţeni.

„Îl întreb deschis pe preşedintele Radu Moldovan: De unde aveţi această informaţie? Sunteţi membru al vreunei structuri de informaţii şi daţi din casă? Aveţi surse de informare în interior? Aţi făcut doar o declaraţie iresponsabilă cu care aţi intoxicat opinia publică”, a spus Ioan Turc.

În acelaşi context, Turc a precizat că solicită public Serviciului Român de Informaţii un punct de vedere asupra  cifrei pe care Radu Moldovan a făcut-o publică.

Reamintim faptul că în urmă cu câteva zile, preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan a declarat faptul că pe parcursul anului 2017, SRI a ascultat cinci mii de cetăţeni în baza a tot atâtea mandate semnate de judecători bistriţeni.

 

Categoria: Politica