Scandal politic PNL vs PSD – Deneș și Suciu trebuie să știe că ceea ce fac pute a trădare națională!

Scandal politic PNL vs PSD – Deneș și Suciu trebuie să știe că ceea ce fac pute a trădare națională!

Trei dintre liderii PNL Bistrița-Năsăud prezenți astăzi la conferința de presă a acestei formațiuni politice au dat un adevărat asalt asupra redutei social-democrate bistrițene, cuvintele luând locul (???) gloanțelor și baionetelor.

Asaltul s-a derulat pe fondul ultimului mare scandal politic de la nivel național izbucnit în jurul plângerii penale pe care a făcut-o Ludovic Orban pe numele premierului Viorica Dăncilă și a scutului făcut de social-democrați în jurul ei.

Stelian Dolha spune că social-democrații au avut repere orare pentru a ieși public în apărarea Vioricăi Dăncilă și a lui Liviu Dragnea, doar că scriptul de pe care s-a citit a fost, copiat de unii de la ceilalți: ” Corifeii lui Dragnea, consiliați de tot felul de consultanți, au pus în script cam de toate: s-a vorbit de Iohannis, de statul parallel, lovitură de stat dar și de intenția PNL de-a prelua guvernarea legitimă a PSD, pasrtid care spune și Deneș, și Suciu, a adus bunăstarea națiunii”, spune Stelian Dolha.

 

În aceeași ordine de idei, prim-vicepreședintele PNL BN arată:   ” Ce nu spun pesediștii este faptul că avem cea mai mare inflație din spațiul European, dar, cel mai trist lucru este că marii consultanți israelieni au amestecat  ((Colectivul)) în toată povestea asta, iar aici vorbim deja de nesimțire social-democrată. Iar, în hora aceasta au intrat și cei de la Bistrița. Primul, care a scris după dictare, a fost domnul Deneș, cel care nu a fost capabil decât să copieze ce spun alții, iar asta după ani buni de politică, dar atât poate și, nimic mai mult”, susține Stelian Dolha.

Așa cum era de așteptat, atacurile l-au vizat și pe deputatul Daniel Suciu: ” Deputatul Suciu a avut treabă cu președintele Iohannis, dar, și el, ne prezintă tot felul de scenarii, dar, la un moment dat, trece la ceea ce îi place foarte mult, chiar îl caracterizează, îl prinde bine: despre bărbăția în politică (…) Eu cred că, toți, dar toți acești oameni, fac un mare rău României dintr-un singur motiv – pentru a-I face pe plac lui Liviu Dragnea”, a precizat Dolha.

 

” Cred că și Deneș dar și Suciu ar trebui să știe că ceea ce fac ei pute a trădare națională”, atacă Dolha.

 

Reamintim că ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş şi şeful Grupului PSD din Camera Deputaţilor, Daniel Suciu îl atacă dur pe liderul PNL, Ludovic Orban, considerînd că făcând o plângere penală unui premier al României, este „ cel mai penibil moment al democraţiei noastre”, spune Suciu. Nici Ioan Deneş nu uită şi nu îl iartă pe Klaus Iohannis, preşedintele ţării fiind acuzat că sabotează statul de drept

 

 

Categoria: Politica