Scandal politic la Năsăud între PNL şi ALDE

Scandal politic la Năsăud între PNL şi ALDE

Apropierea datei de 5 mai, adică de debut a campaniei electorale, naşte deja presiuni şi tensiuni între viitorii combatanţi. Un astfel de exemplu este oraşul Năsăud, acolo unde, ALDE a intrat într-un prim conflict cu PNL.Obiectul scandalului? Fostul sediu al PNL, acum ocupat de ALDE

 

“Probabil aţi observat ca in această dimineaţa au disparut insemnele Partidului Naţional Liberal de pe faţada cladirii si au aparut insemnele ALDE.

Dorim sa precizam faptul ca, de la plecarea domnului Gaitan Niculai, viceprimar al orasului Năsăud catre organizatia ALDE, PNL Năsăud a hotarat sa nu mai foloseasca acel spatiu pentru activitatea partidului, deoarece, constatand ca acest spatiu nu este detinut prin nici o forma legala de inchiriere sau comodat, am considerat ca nu putem folosi bunurile comunitatii nasaudene in folosul propriu gratuit. Desi organizatia ALDE Nasaud, prin viceprimarul Gaitan care a plecat cu tot cu cheia sediului, a ocupat abuziv acest spatiu inlocuind yala, precum si insemnele PNL, le dorim sa-l foloseasca sanatosi pe banii nasaudenilor”

Categoria: Politica Locala