Scandal la Uriu. Primarul comunei Petru Şerban este acuzat de distrugere a unui bun particular. VIDEO

Scandal la Uriu. Primarul comunei Petru Şerban este acuzat de distrugere a unui bun particular. VIDEO

Barul care funcţionează  de ani mulţi în apropierea primăriei Uriu a rămas astăzi fără geamuri şi fără uţă, acestea fiind distruse la ordinal primarului Şerban. Edilul din Uriu spune că barul a funcţionat fără autorizaţie de construcţie, existând şi o hotărâre de Consiliu Local în acest sens. De cealaltă parte a baricadei,  actualul proprietar, Adrian Tarniţă spune că evacuarea silită s-a făcut illegal, deoarece nici el dar nici soţia sa Cecilia nu au primit vreo înştiinţare oficială din partea primăriei.

Aflat în acest moment în Spania, Adrian Tarniţă ne-a sunat în această dimineaţă şi ne-a spus că primarul Petru Şerban a intrat împreună cu mai mulţi angajaţi în barul  familiei Tarniţă şi au devastat localul pentru că acesta nu avea autorizaţie de construcţie. La locul scandalului a ajuns soţia lui Tarniţă, Cecilia, care nu a putut decât să privească fără să poată interveni în vreun fel cum primarul Petru Şerban, viceprimarul dar şi angajaţi ai primăriei distrug cu bună ştiinţă un bun particular.

 

Aflat în Spania, Adrian Tarniţă a scris următoarele pe facebook: “ Să împingi o femeie sa cada,ca primar înseamnă ca esti zero barat!!!Sa distrugi si sa furi. Pentru ca ceea ce a făcut se numește furt calificat si distrugere insemana ca locul îți este in pușcărie!!!.Când ma voi întoarce în ţară voi face publice toate furturile care le-a făcut el în primărie, începând de la tonele de motorină, pana la șpagă cu lebenita si cireșele

Posted by Tarnita Cecilia on 27 Iunie 2017

Contactat telefonic, Petru Şerban susţine că ar fi acţionat legal şi că primăria ar fi trimis înştiinţări cu privire la starea juridică a imobilului, neputând însă să explice de ce a fost nevoie de o acţiune atât de dură, a cărei consecinţă a fost distrugerea barului. Mai mult, Petru Şerban spune că nimeni din primărie nu a ştiut că barul are un nou proprietar, ceea ce este déjà o minciună.

Trebuie spus faptul că între Petru Şerban şi Adrian Tarniţă există vechi tensiuni politice dar şi sportive, mai ales după ce Tarniţă a candidat pentru fotoliul de primar al Uriului în 2016 din partea ALDE.

În acest caz, primarul Petru Şerban va ajunge în faţa instanţei de judecată sub acuzaţia de distrugere şi furt din avutul particular.

Vom reveni!

Despre alte scandaluri la Uriu, citeşte aici:

Dinamo Uriu, echipa care câștigă în labirintul Minotaurului

 

Categoria: EVENIMENT