Scandal între doi oameni de afaceri. Unul dintre ei, celebrul Paul Pop, zis Jackie a fost reţinut pentru 24 de ore

Scandal între doi oameni de afaceri. Unul dintre ei, celebrul Paul Pop, zis Jackie a fost reţinut pentru 24 de ore


Paul Pop, cunoscut ca „Jack” sau „Jackie”, posesorul unei ferme de cai și al unei pensiuni argoturistice de la ieșirea din Bistrița a ajuns în arestul IPJ BN, după ce l-ar fi ameninţat cu violenţe pe un alt om de afaceri chiar în magazinul acestuia.

Timponline.ro scrie că, scandalul ar fi început de la o motocoasă care nu ar fi fost bine ascuțită, fapt pentru care Paul „Jack” ar fi avut anumite plângeri, iar discuția purtată cu un reprezentant al Magazinului Fermierul ar fi degenerat. Astfel, Paul „Jack” a fost audiat și mai apoi reținut pentru 24 de ore:

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale  au dispus reținerea pentru 24 de ore față de un bărbat de 48 de ani, din Livezile, cercetat pentru amenințare. Din cercetările efectuate a reieșit faptul că în cursul acestei zile, cel în cauză l-ar fi amenințat cu acte de violență pe un bărbat de 36 de ani, în incinta unui magazin din Bistrița, pe care acesta din urmă îl deține. În continuare polițiștii efectuează cercetări, iar bărbatul în cauză va fi prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă” – se arată în comunicatul IPJ BN.

sursa foto: bistriteanul.ro

Categoria: EVENIMENT