SC Vitalia Servicii pentru Mediu SA A CERUT REZILIEREA CONTRACTULUI CU CJ BN

SC Vitalia Servicii pentru Mediu SA A CERUT REZILIEREA CONTRACTULUI CU CJ BN

SC Vitalia Servicii pentru Mediu SA, divizia colectare a cerut astăzi Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud rezilierea unilaterală a contractului pentru această activitate. În adresa oficială trimisă la consiliul judeţean, şefii de la Vitalia invocă pierderi de peste 12 milioane de lei.

 

Informaţia a fost confirmată în această dimineaţă de preşedintele Radu Moldovan dar şi de directorul de imagine al SC Vitalia Servicii pentru Mediu SA, Liviu Tănase. Radu Moldovan a precizat la o recepţie de drumuri comunale la Salva că adresa a sosit la Consiliul Judeţean luni în jurul orelor amiezii, directorii Vitaliei invocând pierderile uriaşe suferite de companie în ultimii doi ani, acestea ridicându-se la peste 12 milioane de lei.

Potrivit directorului de imagine al SC Vitalia Servicii pentru Mediu SA, Liviu Tănase, decizia a fost luată consecinţă a problemelor grave financiare cu care se confruntă filiala de la Bistriţa. El a mai precizat că decizia este unilaterală, fiind aşteptată reacţia şi deciziile pe care le va lua ADI Deşeuri în acest caz.

Precizăm faptul că o şedinţă extraordinară a ADI Deşeuri a fost convocată pentru această după-amiază în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean.

Categoria: EVENIMENT